Gids voor Praag: gezelligste cafés en souvenirwinkels

De gezelligste Praagse reisgids van TravelPapa!
Je bent al op de hoogte van de beroemde lokale Karelsbrug, maar we weten dat je nog niet weet waar je de lekkerste lokale koffie en gezelligste souvenirwinkels van de stad kunt vinden.

Praag is een geweldige stad met prachtige architectuur, rijke geschiedenis en cultuur. Maar naarmate mensen meer en meer gaan reizen tijdens de laatste keer, worden ze moe van het wandelen langs de klassieke toeristische routes, informele restaurants en typische souvenirwinkels met dezelfde goederen. Daarom heeft TravelPapa deze Praagse reisgids opgesteld in de gezelligste cafés, designerwinkels en souvenirwinkels waar je nog niet van gehoord hebt. Bekijk ze eens!


  • BOHO VINTAGE CAFE EN WINKEL

Dit is de exacte plek die je graag in het geheim wilt bewaren, zodat je de enige bent die de adembenemende schoonheid van Praag bewondert, dwars door de grote ramen van dit authentieke café. Maar aangenaam interieur, rustgevende atmosfeer, heerlijke worteltaart en interessante boeken, er is een absoluut unieke souvenirwinkel, waar je vrij ongewone geschenken kunt vinden om mee naar huis te nemen naar je familie en vrienden, beginnend bij de vintage kleding en naar de mooie handgemaakte dingen.

Praag reisgids


  • KOFFIEZAAL PRAAG

Dit is een van de meest onpraktische plaatsen in Praag en kan echt worden beschouwd als een van de beste plekken om je kennis te laten maken met de moderne delen van de stad. Een van de meest unieke lokale straten van deze soort wordt vertegenwoordigd door Vinohrady street, die volledig wordt bedekt door de moderne gebouwen, kunstvoorwerpen en prachtige residentiële huizen.


Praag reisgids

  • TRICAFE

Een unieke plek, die vrij onverwachts te vinden is in het hart van Praag, aangezien het nogal verschilt van de meerderheid van de lokale toeristenplaatsen, waar alleen traditionele Tsjechische snacks en beroemde lokale bieren worden geserveerd, aangezien het motto "Coffee Matters" is en de eigenaar is een ervaren reiziger en professionele fotograaf, die altijd klaarstaat om bezoekers te ontmoeten en te begroeten, hen over Praag, zijn beste plaatsen en de meest onontdekte lokale routes vertelt.

Praag reisgids


  • PRAGTIQUE

Gewoon een kleine plaatselijke souvenirwinkel, bedoeld voor reizigers die al genoeg hebben van de typische cadeautjes om mee naar huis te nemen uit Tsjechië voor hun familie en vrienden, zoals bijvoorbeeld de beroemde "I love Prague" T-shirts, plastic magneten voor de koelkast enzovoort. De naam van de plaats bestaat uit twee woorden: "Praag" en "boetiek", die zegt over het unieke karakter van de lokale goederen en het feit dat ze allemaal handgemaakt zijn, wat cool is.

Praag reisgids

Hou je van een bezoek aan de onontdekte plekken of ben je meer in populaire toeristische routes? In beide gevallen, als u er nog steeds niet zeker van bent hoe u ze allemaal kunt bezoeken, weet TravelPapa u te helpen! Ontdek de meest voordelige vliegtickets naar Tsjechië en plan uw reis in de kleinste details met de lokale bevolking en privégidsen van TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top