Star Wars-toeristische locaties om te zien tijdens de vakantie

TravelPapa heeft de populairste Star Wars-toeristische locaties uit de nieuwe film onthuld
Waar bevindt zich dat beroemde sterrenstelsel uit de "Star Wars"? TravelPapa onthult de beroemde Star Wars-toeristenlocaties , waar je gemakkelijk kunt wegzinken in de sfeer van je favoriete film (ze zijn natuurlijk veel aangepast met behulp van de grafische ontwerpers, maar niettemin was het attente publiek in staat om dezelfde bezienswaardigheden te zien .

De bergachtige landschappen van Ahch-To Planet uit de film werden precies op Skellig-Michael gefilmd. In de nieuwe film kunnen fans meer leren over het mysterieuze eiland (en de schattige fauna), maar daarnaast is de geschiedenis van het eiland zelf veel interessanter. Vanaf de VI-e eeuw werd het eiland bevolkt door monniken, die recht tegenover de plaatselijke kliffen in de stenen grotten woonden. In 1996 werd het eiland opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en naarmate het steeds populairder werd, heeft de regering haar bescherming versterkt. Dus als je tegenwoordig het beroemde eiland wilt bezoeken, moet je een aanvraag van tevoren verlaten.

Star Wars-toeristische locaties

De absoluut ongelooflijke landschappen van Salar de Uyuni zien er echt uit als een uitzicht vanaf een andere planeet. Maar toch kan deze plek echt als een van 's werelds echte wonderen worden beschouwd, omdat het tijdens het droge seizoen lijkt op het oppervlak van de maan en tijdens de regenbuien verandert deze enorme zoutvlakte in de grootste spiegel van de hele wereld!

Star Wars-toeristische locaties

De Kroatische stad Dubrovnik heeft al een enorme bekendheid verworven dankzij het "Game of Thrones" - een van 's werelds beroemdste tv-shows. In de nieuwe film veranderde het in het stad-casino, zoiets als Monte Carlo in het echte leven. Eigenlijk hoeft Dubrovnik niet te worden gefilmd om reizigers aan te trekken. De oude stad met zijn smalle straatjes, rode pannendaken, prachtige uitzichten en de turquoise zee trekken jaarlijks duizenden en duizenden toeristen van over de hele wereld. Helaas zijn Kroatië en Dubrovnik de laatste jaren vooral te druk geworden met buitenlanders, waardoor het zelfs het risico liep om uitgesloten te worden van de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Star Wars-toeristische locaties

Heb je tenminste een van die locaties herkend? Welke vind je het leukst? Begin vandaag met het plannen van uw reis naar een van hen en ontdek samen met TravelPapa de meest betaalbare reizen en vliegtickets !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top