Qatar Airways implementeert dubbele bedden in business class

Qatar Airways implementeert dubbele bedden in business class op haar vluchten van Londen naar Doha.
Qatar Airways

De luchtvaartmaatschappij Qatar Airways wordt tegenwoordig beschouwd als de allereerste ter wereld om de nieuwe tweepersoonsbedden in haar businessklasse te implementeren op de route van Londen naar Doha (dus als u daar binnenkort naar toe reist - houd daar dan rekening mee!) .

De passagiers van deze route zullen de speciale stoelen, genaamd de Qsuite, gemakkelijk in de comfortabele en vrij grote tweepersoonsbedden kunnen transformeren door het scherm te verwijderen en de stoel van elkaar te scheiden om hun vlucht zo comfortabel en aangenaam mogelijk door te brengen.

Daarnaast zullen zakenmensen deze nieuwe implementatie ook waarderen, omdat het dankzij de mogelijkheid om de stoelen te transformeren nu mogelijk is om de speciale gescheiden zone voor maximaal vier personen te maken, bijvoorbeeld voor onderhandelingen of gewoon voor een privégesprek.

De luchtvaartmaatschappij denkt er al over om deze service toe te voegen aan haar vluchten naar Parijs en New York .

Plan uw trips met TravelPapa door de goedkoopste vliegtickets te vinden naar het VK en Qatar , de beste tours en zelfs locals in landen over de hele wereld!

Qatar Airways

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top