Top 5 plaatsen om Kerstmis te vieren in 2017

Kerstmis is 's werelds meest vreugdevolle vakantie en je moet het op de best mogelijke manier vieren.
Van het zingen van kerstboom tot vuurwerk met doedelzakmuziek. Dit zijn de beste plaatsen om de meest geweldige tijd van het jaar door te brengen.

1. Zürich, Zwitserland


Beeld je de smaak in van warme chocolademelk, de geur van kaneel en het geluid van kerstliederen. Dit alles brengt je jeugdherinneringen over december terug en Zürich zal je weer een kind doen voelen. Deze alpenstad wordt elk jaar verlicht met 12.000 kerstverlichting om de geboorte van Christus te vieren.

Er zijn zoveel interessante dingen te doen in de stad tijdens het vakantieseizoen. Iedereen kent de magische kerstmarkten van Zürich. Daar kunt u genieten van heerlijke glühwein (Glühwein) met kenmerkende Zwitserse zoetigheden. Vergeet niet om de unieke Singing Christmas Tree te bezoeken. Voor kinderen is er een speciale Märlitram om te genieten van hun reis door de stad. Terwijl St. Nicholas een tram bestuurt, vertellen twee engelen kerstverhalen voor kinderen.

Controleer de meest betaalbare vliegtarieven in Zwitserland.


2. Praag, Tsjechische Republiek


Steden uit sprookjes bestaan! Praag heeft een unieke sfeer. De stad is een voorbeeld van prachtige gotische en barokke architectuur en op vakantie wordt het een echt winterwonderland.

Als u Praag in december of januari bezoekt, mis dan de beroemde kerstmarkt op het Oude Stadsplein niet. Het is geliefd bij toeristen en de lokale bevolking vanwege smakelijke traktaties en speciale souvenirs. Maar als u wilt genieten van lokale gerechten, moet u er rekening mee houden dat het veel te duur is op straatmarkten, dus u kunt beter naar de dichtstbijzijnde restaurants lopen en daar een lunch nemen. Als je van schaatsen houdt, bezoek dan de ijsbaan onder de tv-toren.

Als het je eerste keer in Praag is, vergeet dan niet om de beste stadstours en excursies te boeken met TravelPapa-gidsen .


3. Boston, VS.


Er is een speciale charme in deze Amerikaanse stad. Kerstmis in Boston is een feest van wintervreugde en feestvreugde.

Mis niet de kans om de kerstevenementen in de stad bij te wonen. Je kunt naar een vakantieconcert gaan in de Symphony Hall of het Notenkraker-ballet bekijken. Onnodig te zeggen dat de stad in december verandert in een wonderland met kerstverlichting. Ook kunt u wat tijd doorbrengen buiten genieten van geplaveide straten, een bezoek aan beroemde kerstbomen en communiceren met de lokale bevolking.


4. Keulen, Duitsland


Wist je dat de kerstmarkten in Keulen jaarlijks meer dan vier miljoen toeristen trekken? Alle reisliefhebbers zullen zeggen dat als u uw kerstvakantie in Europa wilt doorbrengen, het in Keulen (Keulen, Duitsland) doen. Je moet dit feestelijke stadje bezoeken met zijn unieke sfeer van kerstsfeer en prachtige kerstmarkten.

De belangrijkste plaats om te bezoeken is de Dom van Keulen en zijn omgeving. Samen met de prachtige kerstboom zie je daar een kerstmarkt en een podium voor live optredens. En als u een panoramisch uitzicht op het hoofdplein wilt nemen, ga dan naar het observatieplatform van de Köln-driehoek.

Krijg nu goedkope vliegtickets naar Keulen.


5. Edinburg, VK


Alleen hier kun je je avond doorbrengen met vuurwerk kijken naar het geluid van doedelzakken. Edinburg staat bekend om zijn speciale vakantiegeest en gekke kerstfeestjes.

Er zijn zoveel dingen te doen in de stad, dat je waarschijnlijk niet eerst weet wat je moet doen. En de beste manier om de stad te verkennen, is door een van onze persoonlijke gidsen te boeken . In de vakantieperiode organiseert de stad een groot aantal spectaculaire evenementen in het hart van de stad. Mis niet de kans om St Cecilia's Music Hall te bezoeken om een ​​grote verzameling muziekinstrumenten te ontdekken. Of je kunt het stuk gaan bekijken in het Empire Palace Theatre. Kinderen kunnen genieten van een verscheidenheid aan attracties en attracties, zoals Christmas Tree Maze of Frozen Scotland Ice Sculptures Park.


Dit zijn onze top 5-plaatsen om Kerstmis te vieren, we hopen dat je deze lijst leuk vond. Fijne kerstvakantie!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top