Zboruri din Statele Unite ale Americii cu Emirates

Emirates Airways anunță noi tarife limitate
Emirates oferă o vânzare rapidă incredibilă Economie și Business Class pentru a selecta destinații ale lumii din toate gateway - urile din SUA până la 29 august 2016. Clienții pot călători între 2 septembrie 2016 și 30 aprilie 2017. Aceasta este o mare oportunitate pentru clienții de a experimenta de clasă mondială servicii cu aceste tarife uimitoare. Clienții care vor fi în măsură să profite de serviciu Chauffeur-drive gratuit, acces la lounge și mult mai mult!

Oferta este limitată și este disponibil pentru doar 96 de ore, se, astfel , pasagerii care zboară ar trebui să rezervați direct biletele de avion on - line acum , vizitați și zborurile carte despre TravelPapa.com!

Termenii și condițiile în vederea obținerii acestor tarife sunt următoarele:
Pentru Economy Class clasa de rezervare ar trebui să fie T & X. Compania aeriană bilete de tarife sunt disponibile pentru a rezerva pentru perioada cuprinsa intre data de 26 august și 29 august 2016. Perioada de calatorie pentru a acoperi va dura de la 2 septembrie la a 2 - a din decembrie 2016 și de la 9 - lea din ianuarie până la data de 30 aprilie 2017. la data de 14 mai ac sau înainte de această dată, de călătorie trebuie să fie completate. Și , în sfârșit, toate zborurile sunt valabile pentru toate în jurul valorii de destinații din toate gateway - uri din SUA .

Pentru Business Class clasa de rezervare pe aeronave ar trebui să fie O. Biletele de zbor sunt disponibile pentru a rezerva pentru perioada cuprinsa intre data de 26 august și 29 august 2016. Perioada de calatorie pentru a acoperi va dura de la 2 septembrie până la 24 mii mai, 2017. La data de 31 mai sau înainte de această dată, de călătorie trebuie să fie completate. Și, în sfârșit, toate zborurile ar trebui să aibă gateway-uri pentru a selecta destinații din SUA.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top