Zboruri către China XiamenAir!

XiamenAir, un membru al SkyTeam oferă tarife speciale de zbor.

XiamenAir sunt gata să ofere pasagerilor lor zboruri din Seattle către Shenzhen și zborurile din Seattle către Xiamen începând de sub 500 $ dolari SUA.Xiamen Airlines MF / 731 informează despre tarife speciale de zbor dus-intors; pasagerii pot rezerva bilete de avion din Seattle la Shenzhen (SZX) care pornesc de la $ 475,14 dolari SUA pentru dus - intors. Zboruri din Seattle către Xiamen (XMN) pot fi găsite la un punct de plecare de preț de la $ 485,14 dolari SUA pentru dus-intors. Aceste tarife pot fi găsite pe TravelPapa.com.

Oferta este valabilă în momentul rezervării de bilete de avion de ieșire din Seattle (SEA) din 26 septembrie, de emitere a biletelor, astfel, data va începe la 26 septembrie Aceste tarife limitate sunt disponibile pentru doar zbor dus-intors si sunt stabilite pentru fiecare pasager, inclusiv impozitele și taxele guvernamentale. se pot aplica taxe suplimentare pentru bagaje. Tarifele în funcție de disponibilitate și restricții suplimentare și pot să nu fie disponibile pentru toate itinerarii dus-intors.

XiamenAir este de asemenea fericit să informeze că acum ei acceptă plăți prin intermediul PayPal. Companie aeriană oferă deja diferite tipuri de metode de plată. Carduri de credit obișnuite, cum ar fi Visa, MasterCard și American Express sunt acceptate.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top