Zboruri către Grecia

Acoperi în Grecia, în vara anului 2016, cu membrii Star Alliance!

Membrii Star Alliance au dreptul să se considere numărul unu companie aeriană joint-venture care furnizează servicii de zbor spre Grecia si insulele sale, care operează peste 250 de zboruri pe săptămână.

United Airlines , Air Canada, Lufthansa German Airlines, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Edelweiss Air sunt mândri de a oferi bilete de avion către Grecia.Aceste companii aeriene low combinate oferă mai mult de 100 de zboruri în fiecare săptămână în capitala Greciei, Atena în această vară 2016. Air Canada sunt a face mai ușor pentru zbor lor de pasageri pentru a ajunge în Grecia , prin furnizarea de 7 non-stop zboruri din Toronto către Atena și 4 zboruri de la Montreal la Atena. United Airlines sunt mândru să opereze 7 zboruri non-stop de la Newark la Atena.

Cu o singură oprire zboruri sunt operate de Lufthansa cu plecare de la Frankfurt, cu sosire la Atena, și care zboară de la Munchen la Atena. SWISS sunt de vânzare biletele de avion pentru pasagerii care zboară din Zurich către Atena , iar pasagerii pot rezerva bilete de avion de la Geneva la Atena.

În plus față de care deservesc patru membri ai principalelor hub-uri Star Alliance sunt difuzate 21 de destinații populare grecești din mai multe orașe din Europa de Vest.

Pasagerii care zboară din Germania pot găsi convenabil pentru a zbura din Dusseldorf în Heraklion sau rezerva bilete de la Berlin la Heraklion, care pot fi găsite pe TravelPapa.com.

Pasagerii care zboară din Austria, se pot relaxa pe un zbor non-stop de la Viena la Salonic, și pot rezerva bilete de avion din Viena către Corfu și Rodos.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top