SWISS oferă servicii premium

Swiss International Airlines se dovedesc că sunt una dintre cele mai bune companii aeriene.

În cazul în care sunteți de zbor cu SWISS folosesc serviciul lor convenabil pe site - ul lor https://www.swiss.com/ru/en/book/swiss-choice . Acolo pasageri pot închiria o mașină, ciocolata comanda si sampanie, carte extra bucata de bagaje, rezerva preferate de locuri pe aeronave sau upgrade lor de cabină de aeronave la Swiss Business si SWISS First. Toate aceste opțiuni sunt ușor să treacă prin această unică pe pagina dedicată ofertelor SWISS Choice.SWISS sunt bucuroși să anunțăm că au devenit prima companie aeriană din lume să dețină 30 de tip Bombardier Seria C 100 și C , seria 300 de aeronave. Aeronava seria C este cunoscut ca avionul cel mai inovator. SWISS sunt de planificare să-l folosească pe rute de zbor din Europa cea mai mare parte, în loc de Avro RJ100.

Elementele de noutate cu privire la această aeronavă fac pasagerii pentru a alege SWISS si experienta in confortul de noi caracteristici.
Inovațiile sunt următoarele: ferestre mari, care îmbunătățește vederea și permite mai multă lumină solară în cabină. Mai multe ecrane digitale de mai sus în fiecare rând de scaune. spațiu pentru bagajele de mână la scară mărită a pasagerilor. ventilatie imbunatatita, care este în mod automat se stabilește în funcție de cât de mulți pasageri sunt la bord. Masa de sprijin este pliat în jos în mijloc, care oferă mai mult spațiu pentru genunchi.

Aeronava este instalat cu un motor mai ecologic, care produce mai puțin zgomot. Greutatea avionului a fost redus la o tonă și aerodinamica îmbunătățită.

Să se bucure de această aeronavă inovatoare, a rezerva un bilet de avion cu SWISS pe Travelpapa.com.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top