Senegal a descoperi frumusețea cu TravelPapa Ghiduri

Nu există nici o îndoială, de ce călătorii preferă Senegal mai mult decât orice altă țară din Africa.

Culori vii, strălucitoare de soare, case fermecătoare, plaje mari și de cristal ocean clare poate atrage cu siguranță chiar și călătorii cei mai experimentați. Senegal este un loc, unde oricine poate găsi ceva interesant pentru el însuși, începând de la plimbări lungi prin deșert și la natura pașnică a admira pe malul lacului și excursii exotice.
Senegal este plin de atracții turistice cu adevărat africane, cum ar fi natura extraordinară cu o mulțime de diferite parcuri naționale, plaje de lux, cultura distinctiv și atmosferă exotică absolut uimitoare. Una dintre principalele "pietre" locale este un număr incredibil de diferite specii de pești - de aceea această țară poate fi numit cu adevărat un "loc de vis" de fiecare pescar.
In zilele noastre, turismul este în curs de dezvoltare destul de repede în țară: o mulțime de hoteluri destul de bune și confortabile și restaurante sunt construite, noi trasee turistice sunt planificate și așa mai departe.
Saint-Louis este considerat unul dintre cele mai interesante orase locale, care, în același timp, este considerat cel mai vechi oraș al țării.
În timp ce orașul Dakar este capitala țării, orașul Kaolack este considerat "capitala de arahide" din Senegal . Piata locala, moschee frumoase, ruine antice și teritorii semnificative punct de vedere istoric sunt principalele lucruri care atrag călătorii exact în acest oraș.
Unic Lacul Retba este un obiectiv turistic local, absolut uimitor, care este situat chiar în 30 de kilometri de capitala țării. Lucru special despre acest lac este culoarea neobișnuit roz, care a făcut acest lac popular în întreaga lume.
Vrei să-l vezi cu ochii tăi? Începe propria ta aventura în Senegal , cu TravelPapa Ghiduri!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top