Boek een excursie op TravelPapa.com/GUIDES

De zomer is de beste periode om de wereld te ontdekken. U heeft de bestemming gekozen, maar laten we uw vakantie niet alleen ontspannend en informatief ook.

De zomer is de beste periode om de wereld te ontdekken. U heeft de bestemming gekozen, maar laten we uw vakantie niet alleen ontspannend en informatief ook.

3 stappen voor een mentaal heilzaam vakantie

Stap 1
Volg de link www.travelpapa.com/guides en voer land waar van plan bent om uw vakantie door te brengenUit een lijst kiest de stad die kom je aan of je wilt bezoeken op uw vakantie.
Het platform zal bieden allemaal excursies door gidsen geregistreerdStap 2
U kunt degene die je wilt boeken te kiezen. Kies filters om de excursies te sorteren.U kunt kiezen uit de volgende filters:
Tour Thema:
Overzicht van de stad , eten tour, Wine Tour, archeologische, musea , Duiken tour
Tour Types:
Gidsen kunnen hun excursie presenteren als een wandeltocht of door het vervoer: auto, minibus of bus
duur:
Kan duren van minder dan één uur tot enkele dagen
prijs
Taal
Kies een taal die u wilt dat de gids voor de excursie te voeren
Individueel / groep
Als u wilt prive-tour , moet u een individuele reis te kiezen. Als u wilt deelnemen aan een groep excursie , of wilt u een excursie boeken voor u en uw vrienden of familie, kiest de Groep excursie.

Stap 3
Na het filteren van de lijst, krijgt u de mogelijkheid om te klikken op de excursie die voor u interessant kunnen zijn en boeken hebben. U kunt boeken excursie als u in te loggen www.travelpapa.com/guides of als u een nieuw te TravelPapa Guides, schrijf naar aanleiding van de link: www.travelpapa.com/guides/traveler-registrationThis text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top