Hoe maak je een shopping tour voor uw reizigers te plannen?

Vanaf het moment dat je hebt besloten om een ​​shopping tour te houden, moet je van plan bent, denken over en rekening te houden met de kleinste details van uw toekomst "reis".

Om je te maken "trip" de meest comfortabele, succesvol en interessant voor zowel reizigers en een gids (dwz u), moet je altijd onthouden over de volgende drie stappen, terwijl het plannen van uw shopping tour:

  • Seizoen - in de regel, mensen die naar het buitenland gaan om te winkelen tours alleen als het een periode van kortingen (anders is er geen zin in het maken van zo'n lange reis). In sommige landen kortingen begint de periode bij bepaalde datum van het seizoen bepaalde jaarlijks (bijvoorbeeld zomer collectie), in andere landen alleen op een bepaalde dag van de week, enzovoort. Het is heel belangrijk om rekening te houden met deze factoren bij de planning van de data van de tour.
  • Route - is de volgende stap is te beslissen wat voor soort winkels je gaat in uw "must-visit" lijst op te nemen: duurdere of degenen die veel goedkoper zijn, met zakelijke of casual kleding en ga zo maar door. Het is ook belangrijk om aan te geven of u verblijft in een bepaalde stad of gaan verhuizen rond uw buurt, bijvoorbeeld.
  • Vervoer - het probleem van vervoer is niet alleen van belang geacht omdat je kan hebben om te verhuizen naar een andere stad of rond uw buurt. In de regel is belangrijk deel van de winkelcentra gelegen in het uptowns, dus het is niet heel gemakkelijk om hen te bereiken. Natuurlijk, er zijn altijd een aantal openbare bussen die rechtstreeks naar daar, maar als uw reizigers komen van verre, zouden ze waarschijnlijk leuk vinden om daar te gaan met veel meer comfort - dat is de reden waarom de auto huren is ook de plicht van een privé gids.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top