Brussels Airlines-vluchten

Met ingang van 1 juli, zal Brussels Airlines een gloednieuw product op lange vluchten aanbieden: Economy vliegtickets Plus

Met ingang van 1 juli, Brussels Airlines zal een gloednieuw product op de lange afstandsvluchten bieden vluchten Economy vliegtickets Plus:. Op hetzelfde moment, zal Brussels Airlines zijn het verbeteren van het zitcomfort vliegtickets in de hele Economy Class cabine op de Airbus A330-vloot. De nieuwe hoofdsteunen geven een zachtere en meer ergonomische hoofdsteun, en de nieuwe rugleuningen zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam op schouderhoogte en een soepeler overgang van de hoofdsteun in de rugleuning.

Samen met Economy Plus vluchten Brussels Airlines is de invoering van betaald geavanceerde vluchten zitting reserveringen : voor reizen vanaf 1 juli, het reserveren van een gewone stoel in Economy Class vluchten kost $ 30 (USD) (per persoon / per segment) en het boeken van stoelen met extra beenruimte in de exit rijen kost $ 75 (USD) (per persoon / per segment // gasten moeten voldoen aan veiligheidsvoorschriften zijn). Seat selectie blijft gratis voor alle klanten binnen de check-in-venster (26 uur voor vertrek) en voor het op afstand en de luchthaven check-in. Het is altijd beter om van tevoren te controleren!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Igor Kopmar

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top