Aviakassiry TravelPapa.com aangesloten 24/7!

Als u een vragen heeft over het boeken van tickets voor TravelPapa.com of met betrekking tot onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen op elk gewenst moment. Onze reisagenten zijn blij om al uw vragen te beantwoorden!

TravelPapa.com geeft om haar klanten, dat is waarom we een aantal opties om uit te kiezen hebt gemaakt, zodat u kunt contact met ons opnemen op elk gewenst moment.
"Contact" functie bestaat uit:

  1. Live chat Online - Deze optie biedt de mogelijkheid om te communiceren met een van Travel Agents TravelPapa.com chatten. Met behulp van de chat, moet u uw naam in te voeren en open het dialoogvenster onze aviakassir direct in contact komen met je mee. In het chat zul je in staat om het beeld en de details reisbureau, dat is in overeenstemming te zien. Na ontvangst van de antwoorden op al uw vragen over de lucht reservering , krijgt u de mogelijkheid om de kwaliteit van de dienstverlening te beoordelen en aviakassira een opmerking te plaatsen. Met behulp van deze dienst, helpt u ons bij het verbeteren van de kwaliteit van de klantenservice.
  2. De tweede optie + 1-404-250-9422 gesprek rechtstreeks naar onze reisbureau. Neem contact met ons op via telefoon, zult u in staat om persoonlijk te spreken met één van aviaagentov TravelPapa.com, met al uw vragen en hebben ze beantwoord. Wij zijn beschikbaar op elk moment van de dag.
  3. Skype - het is een derde manier om contact met ons op. U kunt ons schrijven of bellen via Skype en onze agenten zullen u graag om u te helpen. Ons skype ID: global.reservation
  4. Mail - een andere mogelijkheid om contact op met onze agenten met uw vragen. U kunt contact met ons opnemen en een antwoord binnen een korte tijd te ontvangen. Onze e-mail adres is: [email protected]
Stel vragen om onze super agenten en uw vluchten te boeken met TravelPapa.com!

https://www.travelpapa.com/contacts/

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top