plichten Private gids's

Wat zijn de eerste dingen die om je geest komen wanneer u horen over de plichten van een prive gids?

Je zou kunnen denken over de beschikbare licentie, diepe kennis in de geschiedenis van bestemming van de reis, het vermogen om vloeiend te praten, luid en duidelijk op enkele talen en ga zo maar door. Maar naast al de dingen die eventueel kunnen worden opgenomen in de "lijst guide plichten" van de de belangrijkste zijn: de voorbereiding voor de tour, de tocht zelf en de verantwoordelijkheid voor de gezondheid en het leven van de toeristen '. Laten we eens kijken, waarom TravelPapa Guides vindt ze de belangrijkste dingen die elke gids zijn aandacht moet richten op.

  • Voorbereiding voor de tour - elke gids moet een grondige kennis van de lokale geschiedenis, dus moet hij veel literatuur te lezen om altijd klaar om eventuele extra vraag te beantwoorden zijn. Hij moet denken dat alle details van zijn routeб rekening houdend met alle registers open, beschikbare observatie platforms, het niveau van comfort en ga zo maar door. De gids is de enige persoon die bepaalt op welke manier zijn tour zal worden gehouden: als een illustratieve vertelling, als een spannende zoektocht en ga zo maar door. Het zou ook heel leuk zijn om een ​​kaart met alle belangrijke bezienswaardigheden (of uw tour bestemmingen) aangegeven op het hebben. Het zal helpen uw reizigers zich vertrouwd te maken met de tour-programma; het is vooral handig op de observatie / sightseeing tours.
  • Excursie zich - vanaf het moment dat een gids is een nieuwe orde kreeg, hij moet de volgende acties te vervullen: de dag en het tijdstip van de tour te stellen en duidelijk uit te leggen zijn reizigers hoe de gedefinieerde bestemming te bereiken; als hij een auto tour - na te denken over de auto te huren in om de mogelijke problemen te voorkomen; zijn reizigers met het beste uitzicht op elke stop ze maken en om zeker te zijn dat ze de toegang tot alle bezienswaardigheden waren ze beloofd om te zien zal moeten bieden; zijn toespraak met tal van interessante feiten en legenden te vullen (volgens voorbereid plan) en bereid zijn om aanvullende vragen te beantwoorden.
  • De verantwoordelijkheid voor de gezondheid en het leven van de toeristen '- het is zeer belangrijk voor de gids voor een korte instructie te maken voor zijn reizigers over het gedrag normen van zijn land, met inbegrip van de specifieke kenmerken van de lokale cultuur en tradities, het gedrag in de heilige gebouwen, de lokale dress code enzovoort. Het is ook belangrijk om de wegen van gedrag in de potentieel gevaarlijke plaatsen zoals grotten, oude ruïnes of de bergen definiëren en altijd klaar om de eerste hulp te verlenen.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top