Waarom is het nodig om een ​​privé-gids op een shopping tour?

Winkelen rondleidingen vinden de bijzondere plaats onder alle diensten worden aangeboden in de toeristische sector. Maar de vraag is - waarom hebben we behoefte aan een eigen gids tijdens het winkelen in het buitenland?

In de regel groep winkelen tours gaan door het volgende programma: een groep van 10-30 mensen verzamelen en volg de route, die wordt gemaakt op voorhand, bestaat uit dezelfde paar standaard winkels en bovendien is beperkt in de tijd. Een dergelijke vorm van reizen is aanvaardbaar voor een aantal ondernemers die de aankoop van goederen in de winkels en zijn van plan deze reizen alleen voor de zakelijke sake. Niettemin, degenen die echt verlangen om hun kasten te vernieuwen of gewoon echt genieten van het winkelcentrum proces zijn niet tevreden met een dergelijke vorm van groepsreizen en meestal zijn degenen die op zoek zijn naar de diensten van een prive gids.
Om te kunnen een shopping tour te houden, moet een prive gids weet waar het mogelijk is om een ​​aantal moderne winkels met niet zo dure kleding van goede kwaliteit te vinden, om altijd klaar om de buitenlandse reiziger veel verschillende varianten suggereren. Hij zou het verschil tussen de factory outlets en winkelcentra kennen en zich bewust zijn van wat voor soort trends acceptabel is voor het elke bepaalde leeftijdsgroep en ga zo maar door. Al deze dingen zijn noodzakelijk om te weten op een shopping tour in om klanten te ondersteunen op een tour, geef ons uw mening goed en altijd bereid om hem een ​​stuk van advies te geven. En, natuurlijk, het is heel belangrijk om altijd geduldig te blijven, omdat de shopping tour zoveel tijd kan nemen als uw klanten nodig hebben en u kunt zo veel plaatsen te bezoeken als zij nodig zullen hebben.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top