Reis Tips voor Niet-begeleide minderjarigen - United Airlines

Volg de UA Travel Tips bij het boeken van een vlucht en vergeet de eindeloze zorg voor uw kind.
Zorg voor een veilige en aangename reis voor uw kleine kind. Volg de reistips van United bij het boeken van een vlucht en vergeet de eindeloze zorg voor uw kind.

De zomervakantie is in de nabije toekomst, zodat de reizen voor minderjarige minderjarigen aanzienlijk zullen toenemen. In dergelijke gevallen heeft United een lijst van handige tips ontwikkeld om een ​​veilige en aangename reis voor uw minderjarige kind te waarborgen.


Allereerst is er een speciale vergoeding voor het uitvoeren van onbegeleide mindere dienst (UM) - 150 dollar per vlucht.

Een andere voorwaarde is de leeftijdscategorie van de minderjarige minderjarigen die kinderen van 5 jaar tot 16 jaar hebben. Heeft u meer dan één kind samen? De leeftijd van de jongste kind
bepaalt de acceptabiliteit van alle kinderen die samen reizen.

Om de maximale veiligheid van uw kinderen tijdens de gehele vluchtperiode te verzekeren, doe alsjeblieft geen reizen, nog eens NON-STOP's die door United of United Express worden beheerd. Aangezien de
luchtvaartmaatschappij geen rekening houdt met de transfertijd naar andere luchtvaartmaatschappijen.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u een bezoek brengen aan united.com > Reisinformatie > Speciale reisbehoeften > Kinderen die alleen reizen of een oproep aan United doen om vooraf de UM-service te regelen en te betalen. Deze procedure vereist de volgende informatie
zoals: creditcard (nummer, vervaldatum, cid, factuurnaam en adres) en drop-off en pick-up contacten (naam en adres, telefoonnummer, relatie tot kind).

De veiligheid van uw kind is voor ons belangrijk!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top