Ontdek mysteries van Egypte met TravelPapa

Het zomerseizoen is op het punt om te komen en het is tijd om na te denken over de planning van uw volgende zomervakantie op die manier, zodat u niet alleen wat rust op de kust kunt krijgen, maar ook zoveel onvergetelijke indrukken krijgen, zoals het mogelijk is.

Deze keer heeft TravelPapa gekozen voor de meest indrukwekkende vier tours in Egypte , geleverd door onze professionele privé gidsen, om u deze zomer te bieden. Check ze uit!

De piramides gebouwd in een tijd waarin Egypte een van de rijkste en machtigste beschavingen ter wereld was, met name de Grote Piramiden van Giza, zijn enkele van de meest prachtige mensgemaakte structuren in de geschiedenis. Hun enorme schaal weerspiegelt de unieke rol van de farao, of koning, die een grote rol speelde in de oude Egyptische samenleving. Meer dan 4000 jaar later behouden de Egyptische piramides nog steeds een groot deel van hun majesteit. Ze geven een glimp op het rijke en glorieuze verleden van het land. Voel de oude geest van het verleden zelf tijdens de een uur lange tocht naar de grote piramides van Giza.

(Foto door TravelPapa's privé gids Esraa Ahmed )

De minivan tour van acht uur lang omvat het bezoeken van alle bezienswaardigheden in de Egyptische hoofdstad, vanaf de Mohammed Ali Moskee en de Sultan Hassan Moskee, die langs de hoofdstraten van de stad Caïro loopt , naar de geschiedenis van de stad en het land luisteren In het algemeen leert u een aantal lokale legendes en neemt u de meest pittoreske foto's ooit. Haast je!

(Foto door TravelPapa's privé gids Moustafa )


De een uur lange wandelroute zal u een van de belangrijkste kunstmusea van de stad voorstellen, die tussen 1899 en 1929 werd opgericht (kan je dat voorstellen ?!). Het is ontworpen in een stijl die Europese jugendstil en rococo integreert met veel traditionele islamitische architectuurstijlen, waaronder Ottomaanse. De architectuur, de interieurdecoratie en het meubilair van het paleis zijn allemaal gemodelleerd in de Arabische stijl. De collectie van het museum is de meest complete representatieve set van de 'Ottomaanse' kunst. Daarnaast bevat het museum vroege islamitische manuscripten en zeldzame verzamelingen geborduurde textiel. Dus als u fan bent van musea die een bezoek brengen aan of befaamd zijn, is deze tour zeker voor u.

(Foto door TravelPapa's privé gids Esraa Ahmed)

Een privé-dagtocht van acht uur lang biedt u de hoogtepunten van de monumenten van de oude westen en de oeverbank van Luxor. Deze hoogtepunten omvatten alle belangrijke lokale bezienswaardigheden zoals de Vallei der Koningen (Necropolis of Thebes), de Tempel van Ramses III (Medinet Habu), de Colossi van Memnon en Karnak en Luxor Tempels. U wordt begeleid door een erkende Egyptologist gids Ragab El Motgalye en vervoerd naar alle locaties door een privé-airco. Je moet gewoon vragen!

Geïnteresseerd? Controleer de meest betaalbare vliegtickets naar Caïro of Egypte in het algemeen op www.travelpapa.com !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top