Wandeltochten voor Moederdag met TravelPapa

Vrijdag is hier en het weekend komt eraan, wat betekent dat Moedersdag bijna hier is en het is zeker de tijd om na te denken over wat tijd door te brengen met je familie en de geliefden en om te beslissen over de beste manieren om het te doen.

In het geval dat deze prachtige vakantie je dit jaar op je reis trekt, is het beter om na te denken over een leuke familiewandeling rond een van deze gezellige Europese steden. TravelPapa heeft vier Europese rondleidingen gekozen, die door onze professionele privé gidsen worden aangeboden om u te helpen de meest voordelige keuze te maken. Check ze uit!

Twee en een half uur lange wandeltocht rond het gezellige Boekarest, dat is de hoofdstad van Roemenië , omvat het bezoeken van alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad, waaronder het beroemde parlementspaleis (oh dat uitzicht vanuit de bovenste verdiepingen 'ramen'), de revolutie en Universitaire pleinen, bijwonen van het Koninklijk Paleis, dat tegenwoordig vertegenwoordigd wordt door het Kunstmuseum en zoveel indrukken van de reis krijgt als mogelijk!

Bekijk de goedkoopste vliegtickets naar Boekarest .

(Foto door TravelPapa's privé gids Alina Baidoc )

De fascinerende twee uur oude wandelroute van de Oude Stad begint bij het beroemde Stadshuisplein of op een andere plaats in de oude binnenstad van uw keuze. U leert de geschiedenis van Tallinn door interessante verhalen en voelt de middeleeuwse atmosfeer uit een tijdlang verleden. U zult alle belangrijke hoogtepunten zien en de geschiedenis van middeleeuws Estland ontdekken en de bijzondere sfeer van zichzelf voelen - u hoeft alleen maar te vragen!

Controleer de goedkoopste vliegtickets naar Tallinn .

(Foto door TravelPapa's privé gids Dmitry Saley )


De wandeltocht rond de charmante Oekraïense stad Lviv helpt u meer te leren over de geschiedenis en de mooiste bezienswaardigheden, vertegenwoordigd door het prachtige Opera House, het Europese Rynokplein, het oude Joodse wijk en talrijke charmante kerken die letterlijk verspreid over de stad zijn. . Onze lokale privé gids zal graag al uw vragen beantwoorden, u een aantal lokale legendes en verhalen vertellen en u de meest onvergetelijke indrukken van uw weekend in Oekraïne bieden .

(Foto door TravelPapa's privé gids Taras Kobryn )


De beste lokale wandeltocht om zo veel bezienswaardigheden te bezoeken tijdens het enige weekend als het mogelijk is. De tour is vooral goed voor degenen die nog nooit eerder in Duitsland geweest zijn en voor het eerst een bezoek brengen aan Berlijn . Binnen de korte wandeltocht gaat u naar de beroemde Brandenburger Tor, het Joodse Gedenkteken, de charmante Berlijnse kathedraal, Checkpoint Charlie en de wereldberoemde Berlijnse Muur. De tour bevat ook nog meer plaatsen, dus schiet op om een ​​van de meest avontuurlijke weekenden van dit jaar te starten!

Bekijk de goedkoopste vliegtickets naar Berlijn.

(Foto door TravelPapa's privé gids Finn Ballard )

Geïnteresseerd? Begin met je weekendtocht vandaag en controleer de goedkoopste vliegtickets naar Roemenië , Estland en Duitsland op www.travelpapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top