Verken Wenen goedkoop met TravelPapa

Oostenrijk is het exacte land waar elke zelfs de kleinste hoek iets interessant en waardig is om de reizigers te laten zien.

Het is geen wonder dat het tegenwoordig een van de leiders is van de landen met het grootste aantal van de meest uiteenlopende bezienswaardigheden, en het is echt heel moeilijk om te zeggen welke van belang zijn - historische of door de natuur geschapen. Maar natuurlijk, onder alle schoonheden van Oostenrijk, is de meest gevarieerde en populaire een de prachtige stad Wenen , met zijn luxe Barocco gebouwen, ongewone constructies en moderne architectuur. Oh, en vergeet niet over honderden musea, verspreid over de hoofdstad die zeker de meest ervaren reizigers zal imponeren!

In het geval dat het uw eerste keer in Wenen is , heeft TravelPapa gekozen voor drie belangrijke excursies, die door onze professionele privégidsen worden verstrekt om u de meest ingewikkelde indruk te maken over deze prachtige stad. Check ze uit!
Tijdens deze prachtige 2-uursreis rond de stad Wenen zult u alle historische en architectonisch beroemde plaatsen van het stadscentrum zien, veel leuke, dramatische of schandalige verhalen over zijn beroemde bewoners horen, de basis duitse woorden leren en willen Leer je oriënteren in de prachtige hoofdstad van Oostenrijk. Excursie, gehouden door onze privé gids Olga Korf leidt u door alle belangrijke bezienswaardigheden van Wenen, waaronder het Opera House, St. Stephen's Cathedral, het beroemde Mozart House en vele andere dingen. Je moet gewoon vragen!


(Foto door TravelPapa's privé gids Olga Korf )
rnrn
De tournee in het centrum van de binnenstad brengt u door de belangrijkste bezienswaardigheden van het stadscentrum van de hoofdstad, vanaf de Sint Stephens kathedraal en rechtstreeks naar Naschmarkt, met inbegrip van de mooiste bezienswaardigheden van Wenen , zoals Hofburg Palace, National Library, Spaanse Rijschool en Albertina Museum . TravelPapa's reisgids Karin Jandrasits-Breite zal je helemaal blij zijn om jou allemaal te laten zien!


(Foto door TravelPapa's privé gids
Karin Jandrasits-Breite )
  • The Unknown Sweets Highlight Tour Door Wenen

    Wenen is niet alleen de hoofdstad van muziek en wijn, maar natuurlijk ook de hoofdstad van SWEETS. Woon een stadswandeling van ongeveer twee uur bij TravelPapa's professionele privé gids Ingrid Andrea Bagus door via haar mooie woonplaats en ontdek de geheimen van de lokale snoepjes naast Sachertorth of Apfelstrudel. Het meest opwindende deel van de excursie is dat elke deelnemer een grote zak snoepjes, chocolade en andere verrassingen krijgt. Wat kan beter zijn?

(Foto door TravelPapa's privé gids Ingrid Andrea Bagus )
Begin met de planning van uw hele reis naar Wenen, door de goedkoopste vliegtickets naar Oostenrijk te ontdekken en de meest spannende tochten op www.travelpapa.com !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top