TravelPapa Gidsen Online Live Chat

De eerste keer op TravelPapa Gidsen website en nog niet weet wat je moet doen?

Of bent u het maken van je eerste excursie en kregen een aantal vragen over hoe het in te vullen? Of misschien wilt u een aantal van uw galerijen toe te voegen en u niet zeker weet hoe dat te doen?
Nu hoef je niet naar de lange e-mails schrijven, met een beschrijving van uw probleem en zelfs niet te wachten op de Skype-oproepen uit TravelPapa Guides ondersteuningsteam. We zijn erg blij om u te informeren, dat we een nieuwe functie op onze website hebben gekregen, dus nu kunt u een helder roze knop "Live Chat Online" te vinden, recht op de rechterbovenhoek van het scherm.
Alles wat je nodig hebt is alleen maar te klikken op de knop en volg de drie eenvoudige stappen:

  • Vul uw naam
  • schrijf uw e-mail adres
  • geven het onderwerp van uw probleem
Nadat u de "Start Chat" -knop één van onze hebt gedrukt TravelPapa Gidsen Ondersteuning Teamleden zal u antwoorden en zal u helpen uw probleem op te lossen. Wij zijn beschikbaar vierentwintig uur per dag gedurende de hele week en zijn altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top