Vluchten van de VS met Emirates

Emirates Airways kondigen nieuwe limited tarieven
Emirates is het aanbieden van een ongelooflijke Economy en Business Class flash verkoop aan wereld bestemmingen vanuit alle Amerikaanse gateways selecteren tot 29 augustus, kan 2016. Klanten reizen tussen 2 september 2016 en 30 april 2017. Dit is een geweldige kans voor klanten om van wereldklasse te ervaren diensten met deze geweldige tarieven. Klanten zullen in staat zijn om te profiteren van gratis Chauffeur-station service, toegang tot de lounge en nog veel meer!

Het aanbod is beperkt en is alleen beschikbaar voor 96 uur, dus vliegende passagiers moeten vliegtickets boeken nu online , bezoeken en vluchten boeken op TravelPapa.com!

De voorwaarden om deze tarieven te verkrijgen zijn als volgt:
Voor Economy Class moet de reservering klasse T & X. De vliegtickets tarieven zijn beschikbaar om te boeken voor periode tussen 26 augustus en 29 augustus, 2016. De reistijd om te vliegen zal duren van 2 e van september tot en met 2 e van december 2016 en van 9 e van januari tot en met 30 e april 2017. op 14 ste mei of vóór die datum moeten reizen worden ingevuld. En tot slot, alle vluchten zijn geldig voor de hele wereld bestemmingen vanuit alle Amerikaanse gateways .

Voor Business Class de boeking klasse aan boord van vliegtuigen O. moet De vliegtarieven zijn beschikbaar om te boeken voor periode tussen 26 augustus en 29 augustus, zal 2016. De reistijd om te vliegen duren van 2 e van september tot en met 24 e van mei 2017. Op 31 mei of vóór die datum moeten reizen worden ingevuld. En tot slot moeten alle vluchten VS hebben gateways naar bestemmingen te selecteren.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top