Poate descoperi minuni din India cu TravelPapa Ghiduri!

Misterioasă și înțelept India este reprezentat de plajele perfecte din Goa și Kerala, colorat Delhi, Himalaya pitoresc, arhitectura veche, taie respirația natură, excursii de yoga și multe alte lucruri.
Indian coasta, care , în general , are o lungime de aproximativ 6000 de metri, poate fi considerat cu adevărat mândru proprietar al celor mai frumoase plaje din întreaga lume. Cele mai populare stațiuni de pe plajă, care sunt renumite pentru petrecerile lor sunt situate în Goa, Kerala și Mumbai.
Există un număr incredibil de numeroase și fiecare dintre obiective turistice ele este în valoare de văzut și unic în felul său. Rajasthan, situat în partea de vest a tarii, este renumit pentru istoria sa militară și a numeroase cetati antice. Printre mari Thar Desert, s-au format numeroase civilizații antice și s-au construit orașe unice Jaipur, Udaipur și Jodhpur.
Altă destinație turistică populară este mic oraș pitoresc Orchha, care are mai multe obiective turistice decât orice alt oraș mare. Există o mulțime de temple antice, morminte, palate superbe, faimosul templu Vishnu și așa mai departe.
Varanasi este orașul cel mai sacru și vechi din India, situat pe mall-ul din Gange River. Pe langa diverse istorice obiective turistice, există mai multe rezervații naturale pitoresc și parcuri naționale în împrejurimile sale, în cazul în care se poate observa tigrii sălbatice în habitatul lor natural.
Kerala este un loc perfect pentru acei călători care sunt dor de a merge pe o aventură junglă, pentru a vizita parcuri și plantații naționale, și, desigur, numeroase lac, munte și stațiunile de plajă.
Cele mai populare suveniruri pentru a aduce înapoi acasă din ta aventură indiană sunt diferite materiale, inclusiv cașmir și mătase, haine tradiționale locale, cum ar fi sari, bijuterii locale lucrate manual, ceai indian, condimente diverse, inclusiv ardei, scorțișoară, curry și așa mai departe.
Începe planificarea aventura indian astazi cu TravelPapa Ghiduri!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top