Exotice poate descoperi Rwanda cu TravelPapa Ghiduri!

"Țara de mii de dealuri", acoperite cu păduri tropicale este considerată una dintre țările cu cea mai rapidă dezvoltare de pe continentul african.
Rwanda poate fi descris pe scurt ca "Africa confortabil", datorită climatului său plăcut cald, lipsa șerpi veninoși, localnicii primitori si flora si fauna bogata si variata. Si nu uita posibilitatea de a întâlni gorile reale, plimbare prin junglele reale, explora vulcanii stinși și odihnă pe mall-ul cel mai faimos lac din Africa!
În afară de aceasta, lista principalelor obiectivele turistice ale țării se numără Muzeul Național Rwanda, Muzeul de istorie veche a Rwanda și, desigur, Lacul Kivu, care este considerat cel mai frumos lac din Africa de Est, unde vă puteți odihni, du-te caiac-canoe sau chiar experiență windsurfing.
Hoteluri în capitala Rwanda, orașul Kigali, cât și în țară, în general, sunt de o calitate destul de bună; în afară de faptul că, călătorii cei mai experimentați pot găsi chiar unele locuințe pe teritoriile parcurilor naționale locale.
Cele mai populare suveniruri pentru a aduce înapoi acasă din Ruanda sunt diferite articole din lemn și împletite, obiecte de arta locale, ceai și cafea de o înaltă calitate și o băutură locală de construcții, ceea ce reprezintă o bere de banane de casă.
Începe planificarea propria aventură exotică , cu ajutorul TravelPapa Ghiduri!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top