Un nou serviciu în timpul zborului de la American Airlines!

American Airlines sunt bucuroși să vă anunțăm că tot conținutul media în timpul zborului este neimputabile mai.
American Airlines oferă pasagerilor lor noi opțiuni de divertisment la bordul aeronavelor lor. Pentru a fi exact, americani sunt de luare mass-media lor de divertisment complet gratuit, care include filme în timpul zborului, televiziune și muzică.

Am putea fi văzut aceleași acțiuni făcute de către Delta Airlines la începutul acestei veri, ceea ce înseamnă că American Airlines a acordat atenție acestor pași și a luat măsuri pentru a concura în furnizarea clienților lor cele mai bune opțiuni de divertisment.

Anterior, American Airlines a oferit o mică varietate de filme și televiziune pe zborurile interne pentru un preț între $ 4 la 8 $. Acum, cele mai multe dintre filme noi lansate precum și cele mai populare emisiuni TV va fi arătată tuturor pasagerilor care zboară, inclusiv clienții care zboară în antrenor.

American Airlines promite să permită acestor servicii în sistemul lor, care este deja instalat pe aproximativ 300 de avioane. Companiile aeriene furnizat, de asemenea informații cu privire la biblioteca lor curente mass-media. Acesta include 700 de albume muzicale, 300 de emisiuni de televiziune, 165 filme și 20 de jocuri.

Pentru pasagerii care nu au scaunului din spate conexiune WiFi ecrane vor fi furnizate, prin urmare, acestea vor avea posibilitatea de a reda muzică, emisiuni de televiziune și filme gratuite pe gadget-uri lor.

Pentru a putea beneficia de aceste servicii noi oferite de American Airlines , vă rugăm să vizitați TravelPapa.com și rezerva bilete de avion on - line cu unul dintre cele mai mari din SUA aeriene.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top