Hai să mergem în Marea Britanie cu TravelPapa Ghiduri!

In primul rand, Marea Britanie este o țară, care este de obicei asociat cu terenul de sute de castele, o mulțime de excursii tematice, familia regală și tradiții nezdruncinat.

Printre toate principalele destinații turistice ale țării cele mai cunoscute obiectivele turistice sunt: ​​Castelul Windsor, locuința familiei regale, Lincoln, cea mai veche cetate din Anglia , York, unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Anglia, Lake District , cu pitorescul său peisaje și sate mici, Nottingham, patria lui Robin Hood, Oxford, universitatea cea mai veche a Angliei si un oras cu o arhitectura foarte frumos și, desigur, Stonehenge, the la nivel mondial cunoscut vizitarea misterioasă a țării.
Chester este un oras, plin de excursii diverse, chiar și pentru călătorii cei mai experimentați. Si nu uita despre casa lui Shakespeare, Big Ben, London Eye și toate acele minunate care sunt obiective turistice concentrate în capitala țării!
Principalele lucruri pe care toată lumea ar trebui să facă, în timp ce stau în Regatul Unit sunt: ​​a lua o plimbare pe celebrul roșu dublu-decker, vizitând un pub local, merge la cele mai populare cluburi de noapte din Manchester, luând o fotografie la Primul Meridian la Greenwich , încercând să rezolve secretele de la Stonehenge și admirând priveliștea orașului superb de la London Eye!
Începe aventura ta engleză și pentru a găsi propriul ghid privat în Regatul Unit , cu ajutorul TravelPapa Ghiduri!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top