Star Wars turist platser att se under semestern

TravelPapa har avslöjat de mest populära Star Wars-turistorterna från den nya filmen
Var ligger den berömda galaxen från "Star Wars"? TravelPapa avslöjar de berömda Star Wars-turistorterna , där du enkelt kan sjunka in i din favoritfilms atmosfär (de blev naturligtvis modifierade mycket med hjälp av grafiska designers, men ändå kunde den uppmärksamma publiken notera liknande sevärdheter .

De bergiga landskapen från Ahch-To Planet från filmen filmades exakt på Skellig-Michael. I den nya filmen kan fans lära sig mer om den mystiska ön (och dess söta fauna), men förutom det är själva öns historia mycket intressantare. Från och med 1600-talet fylldes ön av munkar som bodde rakt bland de lokala klipporna i stengrottorna. År 1996 var ön införd i UNESCOs världsarvslista och eftersom den blev alltmer populär har regeringen stärkt sitt skydd. Så nuförtiden om du vill besöka den berömda ön måste du lämna en ansökan i förväg.

Star Wars turist platser

Salar de Uyunis helt otroliga landskap ser verkligen ut som en vy från en annan planet. Men ändå kan denna plats verkligen ses som en av världens riktiga underverk, eftersom det under torrsäsongen ser ut som månytan och under regnen blir denna stora saltlösning till den största spegeln i hela världen!

Star Wars turist platser

Den kroatiska staden Dubrovnik har redan fått en stor berömmelse på grund av "Thrones Game" - en av världens mest kända TV-program. I den nya filmen blev det till city-casino, något som Monte Carlo i det verkliga livet. I själva verket behöver Dubrovnik inte filmeras för att locka resenärer. Den gamla staden med sina smala gator, röda kaklade tak, fantastisk utsikt och turkos hav lockar årligen tusentals och tusentals turister från hela världen. Tyvärr har Kroatien och Dubrovnik under de senaste åren blivit alltför överfulla med utlänningar, så det har även riskerat att bli uteslutna från UNESCOs världsarvslista.

Star Wars turist platser

Kände du igen minst en av dessa platser? Vilken gillar du mest? Börja planera din resa till en av dem idag och upptäck de mest prisvärda turer och flygbiljetter tillsammans med TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top