Borturizmus Moldova

Bor Moldova - kultusza a nemzet. Moldova híres ízletes, jó minőségű, megfizethető bort.

Moldova - egy napos régió Nyugat-Európában. A turisták leírni Moldova szó: gyönyörű természet, barátságos moldovaiak, és persze jó bort. Bor Moldova - kultusza a nemzet. Moldova híres ízletes, jó minőségű, megfizethető bort. Moldova vonzza külföldiek vinym turizmus, mert moldovaiak nem csak szeretik csinálni valami jó, hanem, hogy alkalmazza azt szépen.

Hosszú ideig, büszke borturizmus volt Cricova pince, 2005-ben már hozzá a Guinness Rekordok Könyvébe. Cricova borok galéria üzletek száma több mint fél millió palack. Látogatás Cricova pincék találunk bor preferenciái Queen Elizabeth II, Vlagyimir Putyin, Tony Blair, Angela Merkel és más híres ember.

Ma, a moldovai borturizmus bővíti látókörét, mindenki igyekszik hatni annak minőségét és ízét a bor. A több termelői bor Moldovában nagyon magas. Egy különleges ízét is meglepő: Gogu Winery, Purcari, Bostavan, Chateau Vartely, satöbbi, Făutor, Mimi, Manuc, Asconi, Poiana Pincészet (szerző ajánlások)

Ha azt szeretnénk, hogy élvezze a teljes körű moldovai borok, azt ajánlom, hogy látogasson el Moldova ősszel vagy tavasszal.

Az ősszel, akkor lehetősége van arra, hogy látogassa meg a nyaralás Day of Wine . Bor nap - ez egy igazi fesztivál posveschenny bűntudat.
Lesz táncok, finom ételek, és természetesen a tenger bort a főteret Chisinau.

Tavasszal, akkor látogasson Vernisajul Vinului.Vinny Megnyitó - súlyos esetben az ínyencek a bor, a bejáratnál át Önnek egy kristály kehely és az egész este élvezheti a kóstoló válogatott borok. Glass tudja tartani a memória egy jó estét.

Az élet és a bor, hogy élvezte, nem tagadja magát az öröm, hogy felfedezzék az íze jó bor, Negru de Purcari, Roşu de Purcari, Fautor Rajnai rizling, Château Vartely Taraboste, Mimi vár Roşu de Bulboaca, Gogu Pincészet Pastoral,
Bostavan Via Etulia, Purcari Ice Wine (szerző ajánlások).

Ismerje Moldova és a hiba segítségével a vezetők. Látogasson travelpapa.com/guides és válassza ki a útmutató a Moldova .


Kirándulások TravelPapa:
Chisinau-régi Orhei- Chateau Vartely Pincészet, 120 $
Chisinau Városnézés és Cricova, 75 $
Purcari birtok és középkori templom Causeni, $ 130
Asconi Pincészet, 29 $

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top