Преимущества на екскурзовод: защо си струва да пътувате с частен водач

Все още не сте сигурни за предимствата с екскурзовод? Тогава определено трябва да прочетете това!
Понякога всички ние просто ставаме прекалено мързеливи и предпочитаме да намерим подготвените и внимателно планирани пътувания за следващата ни ваканция, вместо самите ние да правим всички изследвания. Но някои хора днес не са се възползвали от съвременните начини на пътуване и не са чували достатъчно, за да пътуват с професионални екскурзоводи, според техните програми. Така че, ако все още не сте сигурни за предимствата на екскурзовод , TravelPapa специално подготви тази статия за вас. Виж това!
  • Персонализирано проучване

Първо, автоматично се освобождавате от препълнените групи и шумни групови съседи и техните постоянно разсеяни разговори и въпроси. Освен това можете да слушате историята на водача един към друг и да не стоите зад гърба на тълпата, като избягвате баналния монолог и питате за детайлите, които са лично важни точно за вас и за никой друг.

Предимства на екскурзовод

  • Импровизация по време на пътуването

С частен екскурзовод винаги можете да променяте маршрута си, като предпочитате някои необичайни места или неочаквани забележителности по пътя към истинската си дестинация, които може би не са толкова популярни сред туристите, но са интересни точно за вас, като по този начин се избягвате посещението скучния музей или известната катедрала.

Предимства на екскурзовод

  • Не бързайте изобщо

Да, вече е ясно, че списъкът ви "трябва да се види" може да се промени по време на вашето пътуване, в зависимост от промяната на настроението, времето и други обстоятелства, но освен това можете да следвате маршрута си по свое собствено темпо и има абсолютно няма нужда да бързате изобщо! Това е по-важно за тези, които обичат снимките или видеозаписа, особено от най-различни ъгли. И не забравяйте, че с частен водач няма нужда да бързате или да бързате, имате толкова много време, колкото си давате - няма стандартни 2-3 минути, за да разгледате разглеждане на забележителностите и няма "трябва да сме на 2,00" фрази и т.н.

Предимства на екскурзовод

  • Всички най-малки подробности вече са планирани за вас

Да, вие сте най-накрая избирате дали искате да посетите този музей или по-добре да изкачите най-високата планина в района, но все пак не е нужно да губите време, планирайки всички възможни начини за забавление в района пътувате - всичко вече е планирано от частния екскурзовод! Просто изберете най-любимите опции за вас и се наслаждавайте на престоя си в чужбина!

Предимства на екскурзовод

И как мислите? Какви са другите предимства на обиколките с екскурзовод? Както и да е, започнете да планирате следващата си ваканция днес и открийте най -достъпните самолетни билети , интересни екскурзии и частни екскурзоводи заедно с TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top