Excursii ghidate: de ce merită să călătoriți cu un ghid privat

Încă nu sunteți sigur de avantajele turului ghidat? Atunci ar trebui să citiți cu certitudine acest lucru!
Uneori tocmai am devenit prea leneși și preferăm să găsim călătoriile pregătite și atent planificate pentru următoarea noastră vacanță, decât să facem singuri cercetarea. Dar, în prezent, unii oameni nu au folosit încă modalitățile moderne de a călători și nu au auzit suficient despre călătoriile cu ghiduri turistice profesioniste, conform programelor lor. Deci, în cazul în care nu sunteți încă sigur de avantajele turului ghidat , TravelPapa a pregătit acest articol special pentru dvs. Verifică!
  • Explorarea personalizată

În primul rând, vă eliberați automat de grupurile supraîncărcate și de vecinii cu grupuri zgomotoase și cu convorbirile și întrebările lor constante. În afară de asta, puteți asculta povestea ghidului unu la unu și nu stați în spatele mulțimii, evitând monologul banal și întrebându-vă despre detaliile care sunt personale importante exact pentru dvs. și nimeni altcineva.

Excursii ghidate

  • Improvizația în timpul călătoriei

Cu un ghid privat vă puteți schimba întotdeauna ruta, preferând unele locuri neobișnuite sau obiective turistice neașteptate pe drumul către destinația dvs. reală, care poate că nu sunt atât de populare printre turiști, dar sunt interesante exact pentru dvs., evitând astfel vizitarea muzeul plictisitor sau o catedrală bine-cunoscută.

Excursii ghidate

  • Nu se grăbește deloc

Da, este clar deja că lista dvs. trebuie să se schimbe în timpul călătoriei dvs., în funcție de schimbarea stării dvs. de spirit, a vremii și a altor circumstanțe, dar, în plus, puteți urmări traseul turului în ritm propriu și există absolut nu trebuie să te grăbești deloc! Este mai important pentru cei care iubesc fotografierea sau fotografierea video, mai ales din cele mai diverse unghiuri. Și nu uitați: cu un ghid privat nu este nevoie să vă grăbiți sau să vă grăbiți, aveți timp cât vă dați - nu există standarde de 2-3 minute pentru a privi vizitarea obiectivelor turistice și nu există "trebuie să fim acolo la 2.00" fraze și așa mai departe.

Excursii ghidate

  • Toate cele mai mici detalii sunt deja planificate pentru tine

Da, tu esti cel care a ales in final daca vrei sa vizitezi muzeul acela sau sa urci mai bine in cel mai inalt munte al zonei, dar cu toate acestea, nu trebuie sa-ti pierzi timpul planificand toate posibilitatile de distractie in zona călătoriți - totul este deja planificat de ghidul dvs. privat de turism! Doar alegeți cele mai preferate opțiuni pentru dvs. și bucurați-vă de șederea în țara străină!

Excursii ghidate

Și cum crezi? Care sunt celelalte avantaje ale tururilor ghidate? Oricum, începeți să vă planificați următoarea vacanță de astăzi și să descoperiți cele mai accesibile bilete de avion , excursii interesante și ghiduri turistice private împreună cu TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top