Най - доброто работа на непълно работно време за студенти - TravelPapa Locals

Някога искахте да спечелите пари само за това, че сте страхотни? НИЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЯМА ЧАСТ ЧАСА ЗА СТУДЕНТИ!

Трудно е да се намери добра добре платена работа без трудов стаж. Когато сте студент или млад професионалист, продължавате от едно интервю в друго, за да получите задоволителна работа. И докато търсиш, трябва да продължаваш да учиш и да плащаш заемите си. И, разбира се, като млад човек се нуждаете от известно време, за да се срещнете с приятелите си, да се срещнете с нови хора и да изследвате света.

Разбрахме това и дойдохме с една идея. Има туристи, които са уморени от всички туристически капани, хора, които искат да опознаят града през очите на онези, които живеят там. И има момчета като теб - млади хора, които искат да се забавляват и да печелят пари едновременно. Ето защо стартирахме нова платформа, наречена Locals на TravelPapa .

Най - доброто работа на непълно работно време за студенти TravelPapa Locals


Кои са местните жители на TravelPapa?

Най-доброто работа на непълно работно време за студенти - TravelPapa Locals - Кои са местни жители?

Били ли сте някога пътували в някоя страна и след известно време сте прекарали там, разбрахте, че не знаете нищо за това. Пътеводителите показват само корицата на книгата и за да я отворите, трябва да се срещнете с местните жители.
TravelPapa Locals са хора, които биха искали да ви покажат най-доброто от родния си град. Те могат да ви помогнат с превода и тълкуването и те знаят най-добрите места за излизане в техния град.

Всеки може да се превърне в TravelPapa Local!

Най - доброто работа на непълно работно време за студенти - TravelPapa Locals - тълпа

Не е нужно да сте професионален екскурзовод или опитен преводач, за да станете TravelPapa Local . Единственото нещо, което трябва да започнете да работите като местен, е страстта да споделите най-великите моменти от живота си с други хора.
Като местно лице можете да покажете около родния си град, да помогнете на чужденците да открият вашата култура, да се разхождат с хора от цял ​​свят, да споделят своя опит с пътуващите, да помагат на туристите с писмени и интерпретативни услуги и много други неща.Забавлявайте се и печелете пари!

Най-доброто работа на непълно работно време за студенти - TravelPapa Locals - Забавни

Знаете ли какво прави TravelPapa Locals най-хубавата работа на непълно работно време за студенти ? Вие решавате колко сте платени! Когато се регистрирате като местен, имате възможност да зададете тарифата си на час или да изберете опцията "Без такса". Това са цените, които пътниците ще ви плащат за вашата помощ като местен. Това число ще се показва на страницата на вашия профил.

Хубавото е, че решавате кой искате да срещнете и с когото искате да излизате. Преди да се срещнете, пътниците ще се свържат с вас, за да обсъдят всички подробности.Извлечете максимума от това.


Може да има много местни жители във вашия град, как привличате вниманието на пътешественика? На първо място пътниците гледат снимката на вашия профил. Всеки иска сладък спътник на пътуването си. Снимката ви може да разкаже много за вас и пътникът би искал да знае какъв човек сте преди да пристигнете във вашата страна. Това ни води до втората ни точка: Описание на профила. Кажете ни няколко думи за вас, за вашите страсти и за вашия родния град. Можете да опишете най-добрите дейности, които сте подготвили за хората, които посещават вас или просто можете да пишете за личността си. Вашето описание не би трябвало да звучи като реклама, но трябва да имате предвид, че тя определя колко пътуващи ще се свържат с вас. И не на последно място - вашата допълнителна информация. Когато регистрирате потребителския си профил, можете да изберете основните си интереси и езици, които говорите. Цялата тази информация ще се показва в потребителския ви профил.

TravelPapa Locals е най-готиният начин да се срещнете с нови хора, да се забавлявате и да печелите допълнителни пари. Присъединете се към нас сега !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top