A legjobb részmunkaidő a diákok számára - TravelPapa helyiek

MINDEN PÉNZ TÖKÉLETÉN KÍVÜL PÉNZNEM, HOGY ÉLELMESEN? A COOLEST PART TIME MUNKAHELY A DIÁKNAK!

Nehéz találni egy jól fizetett munkát munkatapasztalat nélkül. Amikor diák vagy fiatal szakember vagy, folytasd az interjúból a másikba, hogy kielégítő munkát találj. És ahogy keres, meg kell tanulnia és fizetnie kell a hiteleket. És persze, mint fiatal embernek is szüksége van egy kis időre, hogy együtt lásson barátaival, találkozzon új emberekkel és fedezze fel a világot.

Ezt értjük, és eljutottunk egy ötlethez. Vannak olyan utazók, akik elfáradtak az összes turisták csapdájából, akik az ott élők szemében szeretnék felfedezni a várost. És vannak olyan srácok, mint te, olyan fiatalok, akik szórakozni és pénzt keresni egyszerre. Ezért kezdtünk el egy új, ún. TravelPapa Locals nevű platformot.

A legjobb részmunkaidő a diákok számára TravelPapa helyiek számára


Kik a TravelPapa helyiek?

A legjobb részmunkaidő a diákok számára - TravelPapa helyiek - Kik a helyiek?

Voltál valaha egy országban utazzon, és töltött idő után megértette, hogy semmit sem tud róla. Az idegenvezetők csak a könyv borítóját mutatják, és megnyitják azt, amellyel meg kell felelnie a helyieknek.
TravelPapa A helyiek olyan emberek, akik szeretnék megmutatni neked a legjobb szülővárosát. Segíthetnek Önnek fordítással és tolmácsolással, és ismerik a legjobb helyeket, hogy lógjanak a városukban.

Bárki lehet TravelPapa Local!

A legjobb part time munka a diákok - TravelPapa helyiek - Crowd

Nem kell professzionális idegenvezető vagy tapasztalt fordítónak lenni, hogy TravelPapa Local legyen . Az egyetlen dolog, amit el kell kezdeni, mint helyi, egy olyan szenvedély, amely megoszthatja életének legfontosabb pillanatait másokkal.
Mint helyi, megmutathatja szülővárosát, segíthet a külföldiek felfedezni a kultúráját, lógni az emberekkel a világ minden tájáról, megosztani az utazókkal szerzett tapasztalatait, segíteni a turistákat a fordítással és tolmácsolással, és még sok más dologgal.Jó szórakozást és pénzt keres!

A legjobb részmunkaidő a diákok számára - TravelPapa helyiek - Fun

Tudod, mi teszi a TravelPapa Locals a legmenőbb részmunkaidős feladatot a diákok számára ? Ön eldönti, hogy mennyit fizettek! Ha regisztrálja magát helyiként, akkor lehetősége van arra, hogy óránkénti sebességet állítson be, vagy válassza ki az "ingyenes" opciót. Ez az ár utazók fogják fizetni a helyi segítséget. Ez a szám megjelenik a profiloldalán.

A szórakoztató dolog az, hogy eldönti, ki szeretne találkozni és akivel szeretne lógni. A találkozó előtt az utazók kapcsolatba lépnek Önnel, hogy megvitassák az összes részletet.A legtöbbet hozza ki belőle.


Sok helyi lehet a városodban, hogyan csalogatja az utazó figyelmét? Először is, az utasok megnézik a profilképedet. Mindenki kedves társat szeretne az útjukon. A fotód sokat tud rólad, és az utazó szeretné tudni, hogy milyen személy, mielőtt érkezik az országába. Ez a második pontunkhoz vezet: Profil Leírás. Mondjon el néhány szót magáról, a szenvedélyeiről és a szülővárosáról. Leírhatja a legjobban elvégzett tevékenységeket az Ön számára látogató emberek számára, vagy csak a személyiségéről írhat. A leírása nem hangzik, mint egy hirdetés, de szem előtt kell tartanod, hogy meghatározza, hogy hány utazó fog kapcsolatba lépni veled. És végül, de nem utolsósorban - a további információkat. Amikor regisztrálja a profilodat, megkapod a fő érdeklődésedet és a beszélt nyelveket. Mindez az információ megjelenik a profilodban.

A TravelPapa Locals a legmenőbb módja annak, hogy új emberekkel találkozzunk, szórakozzunk és pénzt keressünk. Csatlakozz hozzánk most !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top