Det bästa deltidjobbet för studenter - TravelPapa Locals

Någonsin önskat att tjäna pengar bara för att vara otroligt? VI HAR DEN KOLESTA DELTIDEN JOB FÖR STUDENTER!

Det är svårt att hitta ett bra, välbetalt jobb utan arbetslivserfarenhet. När du är student eller ung professionell fortsätter du från en intervju till en annan för att få ett tillfredsställande jobb. Och när du söker måste du fortsätta att studera och betala dina lån. Och naturligtvis som ung man behöver du lite tid att umgås med dina vänner, träffa nya människor och utforska världen.

Vi förstår detta, och vi kom fram med en idé. Det finns resenärer som är trött på alla turistfällor, människor som vill utforska staden genom ögonen på dem som bor där. Och det finns killar som du - unga människor som vill ha kul och tjäna lite pengar samtidigt. Därför startade vi en ny plattform som heter TravelPapa Locals .

Den bästa deltid jobben för studenter TravelPapa lokalbefolkningen


Vem är TravelPapa Locals?

Den bästa deltid jobben för studenter - TravelPapa lokalbefolkningen - vem är lokalbefolkningen?

Har du någonsin reser i ett land och efter en tid där har du förstått att du inte vet något om det. Guiderna visar bara bokens omslag och för att öppna den måste man träffa lokalbefolkningen.
TravelPapa Locals är människor som skulle älska att visa dig det bästa av sin hemstad. De kan hjälpa dig med översättning och tolkning och de vet de bästa ställena att umgås i deras stad.

Vem som helst kan bli en TravelPapa Local!

Den bästa deltid jobben för studenter - TravelPapa lokalbefolkningen - Crowd

Du behöver inte vara en professionell tour guide eller en erfaren översättare för att bli en TravelPapa Local . Det enda du behöver börja jobba som Lokal är en passion för att dela de bästa ögonblicken i ditt liv med andra människor.
Som lokal kan du visa runt din hemstad, hjälpa utlänningar att upptäcka din kultur, hänga med människor från hela världen, dela med dig av dina erfarenheter med resenärer, hjälpa turister med översättning och tolkning och många andra saker.Ha det roligt och tjäna pengar!

Det bästa deltidjobbet för studenter - TravelPapa Locals - Fun

Du vet vad som gör TravelPapa Locals det coolaste deltidsjobbet för studenter ? Du bestämmer hur mycket du får betalt! När du registrerar dig som Lokal får du chansen att ställa in din skattesats per timme eller välja alternativet "Kostnadsfritt". Det är priset resenärerna kommer att betala dig för din hjälp som en lokal. Detta nummer kommer att visas på din profil sida.

Det roliga är att du bestämmer vem du vill träffa och med vilken du skulle vilja hänga ut. Innan mötet kommer resenärer att kontakta dig för att diskutera alla detaljer.Få ut det mesta av det.


Det kan finnas många lokalbefolkningen i din stad, hur lockar du resenärens uppmärksamhet? Först och främst tittar resenärer på din profilbild. Alla vill ha en söt följeslagare på sin resa. Ditt foto kan berätta mycket om dig och resenären vill veta vilken typ av person du är innan du kommer till ditt land. Det leder oss till vår andra punkt: Profilbeskrivning. Berätta några ord om dig, om dina lustar och om din hemstad. Du kan beskriva de bästa aktiviteterna du förberedde för personer som besöker dig eller du kan bara skriva om din personlighet. Din beskrivning borde inte låta som en annons, men du bör komma ihåg att det definierar hur många resenärer som ska kontakta dig. Och sist men inte minst - din ytterligare information. När du registrerar din profil får du välja dina huvudintressen och språk du pratar. All denna information kommer att visas i din profil.

TravelPapa Locals är det coolaste sättet att träffa nya människor, ha kul och tjäna extra pengar. Gå med nu !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top