Η καλύτερη εργασία μερικής απασχόλησης για φοιτητές - Locales TravelPapa

ΠΟΤΕ ΘΕΛΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

Είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλή καλοπληρωμένη δουλειά χωρίς εργασιακή εμπειρία. Όταν είστε φοιτητής ή νέος επαγγελματίας, συνεχίζετε από μια συνέντευξη σε άλλη για να πάρετε μια ικανοποιητική δουλειά. Και καθώς ψάχνετε, πρέπει να συνεχίσετε να σπουδάζετε και να πληρώνετε τα δάνειά σας. Και φυσικά ως νέος άνθρωπος χρειάζεστε λίγο χρόνο για να συναντήσετε τους φίλους σας, να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να εξερευνήσετε τον κόσμο.

Αυτό το καταλαβαίνουμε και βρήκαμε μια ιδέα. Υπάρχουν ταξιδιώτες που έχουν κουραστεί από όλες τις τουριστικές παγίδες, ανθρώπους που θέλουν να εξερευνήσουν την πόλη μέσα από τα μάτια εκείνων που ζουν εκεί. Και υπάρχουν παιδιά σαν κι εσένα - νέοι που θέλουν να διασκεδάσουν και να κερδίσουν χρήματα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκινήσαμε μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται TravelPapa Locals .

Η καλύτερη εργασία μερικής απασχόλησης για τους φοιτητές TravelPapa Locals


Ποιοι είναι οι κάτοικοι του TravelPapa;

Η καλύτερη εργασία μερικής απασχόλησης για φοιτητές - Οι ντόπιοι του TravelPapa - Ποιοι είναι οι ντόπιοι;

Έχετε ταξιδέψει ποτέ σε μια χώρα και μετά από κάποιο διάστημα που πέρασα εκεί καταλάβατε ότι δεν ξέρετε τίποτα γι 'αυτό. Οι οδηγοί περιήγησης δείχνουν μόνο το εξώφυλλο του βιβλίου και για να το ανοίξετε θα πρέπει να συναντήσετε τους ντόπιους.
Οι κάτοικοι TravelPapa είναι άνθρωποι που θα ήθελαν να σας δείξουν το καλύτερο της πατρίδας τους. Μπορούν να σας βοηθήσουν με τη μετάφραση και την ερμηνεία και γνωρίζουν τα καλύτερα μέρη για να βρεθούν στην πόλη τους.

Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ένα LocalPapa Local!

Η καλύτερη εργασία μερικής απασχόλησης για φοιτητές - Locals TravelPapa - Πλήθος

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας ξεναγός ή ένας έμπειρος μεταφραστής για να γίνετε TravelPapa Local . Το μόνο που χρειάζεται να αρχίσετε να εργάζεστε ως Τοπικός είναι το πάθος να μοιραστείτε τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής σας με άλλους ανθρώπους.
Ως τοπικός, μπορείτε να δείτε γύρω από τη γενέτειρά σας, να βοηθήσετε τους ξένους να ανακαλύψουν την κουλτούρα σας, να συναντήσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους ταξιδιώτες, να βοηθήσετε τουρίστες με μετάφραση και διερμηνεία και πολλά άλλα πράγματα.Διασκεδάστε και κερδίστε χρήματα!

Η καλύτερη εργασία μερικής απασχόλησης για φοιτητές - Οι ντόπιοι του TravelPapa - Διασκέδαση

Γνωρίζετε τι κάνει τους ταξιδιώτες του TravelPapa Locals την πιο επαγγελματική μερική απασχόληση για τους φοιτητές ; Αποφασίζετε πόσο πληρώνεστε! Όταν εγγραφείτε ως τοπικός , έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε την τιμή ανά ώρα ή να επιλέξετε την επιλογή "Δωρεάν". Αυτοί οι ταξιδιώτες με τιμές θα σας πληρώσουν για τη βοήθειά σας ως τοπικός. Αυτός ο αριθμός θα εμφανιστεί στη σελίδα του προφίλ σας.

Το διασκεδαστικό είναι να αποφασίσετε ποιος θα θέλατε να συναντήσετε και με ποιον θα ήθελε να σας κλέψει. Πριν από τη συνάντηση, οι ταξιδιώτες θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες.Εκμεταλλευτείτε το μέγιστο.


Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί ντόπιοι στην πόλη σας, πώς προσελκύετε την προσοχή του ταξιδιώτη; Πρώτα απ 'όλα, οι ταξιδιώτες εξετάζουν την εικόνα του προφίλ σας. Όλοι θέλουν ένα χαριτωμένο σύντροφο στο ταξίδι τους. Η φωτογραφία σας μπορεί να σας πει πολλά για εσάς και ο ταξιδιώτης θα ήθελε να μάθει τι είδους άτομο είστε πριν φτάσετε στη χώρα σας. Αυτό μας φέρνει στο δεύτερο σημείο μας: Περιγραφή Προφίλ. Πείτε μας λίγα λόγια για σας, για τα πάθη σας και για τη γενέτειρά σας. Μπορείτε να περιγράψετε τις καλύτερες δραστηριότητες που προετοιμάσατε για τους ανθρώπους που σας επισκέπτονται ή μπορείτε να γράψετε μόνο για την προσωπικότητά σας. Η περιγραφή σας δεν πρέπει να ακούγεται σαν μια διαφήμιση, αλλά θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι ορίζει τον αριθμό των ταξιδιωτών που θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο - τις πρόσθετες πληροφορίες σας. Όταν καταχωρίζετε το προφίλ σας, μπορείτε να επιλέξετε τα κύρια ενδιαφέροντα και τις γλώσσες που μιλάτε. Όλες αυτές οι πληροφορίες πρόκειται να εμφανιστούν στο προφίλ σας.

Οι ταξιδιώτες του TravelPapa είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να διασκεδάσετε και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Ελάτε μαζί μας τώρα !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top