De beste parttime baan voor studenten - TravelPapa Locals

WILDE ECHT GELD VERDIENEN EN ALLEMAAL GEWELDIG ZIJN? WIJ HEBBEN HET KOSTBAARSTE DEELTIJD VOOR STUDENTEN!

Het is moeilijk om een ​​goede, goedbetaalde baan te vinden zonder werkervaring. Wanneer je een student of een jonge professional bent, ga je van het ene interview naar het andere door om een ​​bevredigende baan te krijgen. En terwijl je aan het zoeken bent, moet je blijven studeren en je leningen betalen. En als jonge persoon heb je natuurlijk tijd nodig om met je vrienden om te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en de wereld te verkennen.

We begrijpen dit en we hebben een idee bedacht. Er zijn reizigers die alle toeristenvallen beu zijn, mensen die de stad willen verkennen door de ogen van degenen die daar wonen. En er zijn jongens zoals jij - jonge mensen die plezier willen hebben en tegelijkertijd wat geld willen verdienen. Daarom zijn we een nieuw platform gestart met de naam TravelPapa Locals .

De beste parttime baan voor studenten TravelPapa Locals


Wie zijn TravelPapa Locals?

De beste parttime baan voor studenten - TravelPapa Locals - Wie zijn Locals?

Ben je ooit in een land gereisd en na een tijdje daar te hebben doorgebracht, heb je begrepen dat je er niets van afweet. Tourgidsen tonen alleen de omslag van het boek en om het te openen moet je de lokale bevolking ontmoeten.
TravelPapa Locals zijn mensen die je het beste van hun geboortestad willen laten zien. Ze kunnen je helpen met vertalen en tolken en ze weten de beste plaatsen om rond te hangen in hun stad.

Iedereen kan een TravelPapa Local worden!

De beste parttime baan voor studenten - TravelPapa Locals - Crowd

Je hoeft geen professionele gids of een ervaren vertaler te zijn om een ​​TravelPapa Local te worden . Het enige dat je nodig hebt om als Local te gaan werken, is een passie om de mooiste momenten in je leven met andere mensen te delen.
Als Local kun je rondleidingen in je woonplaats houden, buitenlanders helpen je cultuur te ontdekken, met mensen uit de hele wereld omgaan, je ervaringen delen met reizigers, toeristen helpen met vertalen en tolken en nog veel meer.Veel plezier en verdien geld!

De beste parttime baan voor studenten - TravelPapa Locals - Fun

Weet je wat TravelPapa Locals tot de coolste parttime baan voor studenten maakt ? Jij bepaalt zelf hoeveel je krijgt uitbetaald! Wanneer u zich registreert als een Local krijgt u de kans om uw tarief per uur in te stellen of om de optie "Free of Charge" te kiezen. Dat is de prijs die reizigers u zullen betalen voor uw hulp als Local. Dit nummer wordt weergegeven op je profielpagina.

Het leuke is dat je beslist met wie je graag zou willen ontmoeten en met wie je graag zou willen rondhangen. Vóór de vergadering gaan reizigers contact met u opnemen om alle details te bespreken.Haal er het beste uit.


Er kunnen veel lokale bewoners in je stad zijn, hoe trek je de aandacht van reizigers? Allereerst kijken reizigers naar uw profielfoto. Iedereen wil een leuke metgezel tijdens hun reis. Uw foto kan veel over u vertellen en de reiziger wil graag weten wat voor soort persoon u bent voordat u naar uw land komt. Dat brengt ons bij ons tweede punt: Profielbeschrijving. Vertel ons een paar woorden over u, over uw passies en over uw woonplaats. U kunt de beste activiteiten beschrijven die u heeft voorbereid voor mensen die u bezoeken of u kunt gewoon over uw persoonlijkheid schrijven. Uw beschrijving mag niet als een advertentie klinken, maar u moet er rekening mee houden dat het bepaalt hoeveel reizigers contact met u zullen opnemen. En last but not least: uw aanvullende informatie. Wanneer u uw profiel registreert, kunt u uw belangrijkste interesses en talen kiezen die u spreekt. Al deze informatie wordt weergegeven in je profiel.

TravelPapa Locals is de coolste manier om nieuwe mensen te ontmoeten, plezier te hebben en extra geld te verdienen. Doe nu mee !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top