Cel mai bun loc de muncă pe timp de lucru pentru studenți - Locuitorii TravelPapa

V-AI dorit vreodată să câștigați bani doar pentru a fi minunați? Avem cea mai tare jumatate de job pentru studenti!

Este greu să găsești o slujbă bine plătită fără experiență profesională. Când sunteți un student sau un profesionist tânăr, continuați să mergeți de la un interviu la altul pentru a obține un loc de muncă satisfăcător. Și pe măsură ce căutați trebuie să continuați să studiați și să vă plătiți împrumuturile. Și, bineînțeles, ca o persoană tânără aveți nevoie de ceva timp să vă petreceți cu prietenii, să întâlniți oameni noi și să explorați lumea.

Înțelegem acest lucru și am venit cu o idee. Există călători care sunt obosiți de toate capcanele turistice, oameni care doresc să exploreze orașul prin ochii celor care locuiesc acolo. Și există băieți ca tine - tineri care vor să se distreze și să câștige niște bani în același timp. De aceea am început o nouă platformă numită Localnicii TravelPapa .

Cel mai bun loc de muncă cu jumătate de normă pentru studenții locali TravelPapa


Cine sunt Locuitorii TravelPapa?

Cel mai bun loc de muncă pe timp de lucru pentru studenți - Locuitorii TravelPapa - Cine sunt localnici?

Ai călătorit vreodată într-o țară și, după un timp petrecut acolo, ai înțeles că nu știi nimic despre asta. Ghidurile de turism afișează numai coperta cărții și pentru ao deschide, trebuie să-i întâlnești pe Locali.
Locuitorii TravelPapa sunt oameni care ar dori să vă arate cele mai bune din orașul lor natal. Ei vă pot ajuta cu traducerea și interpretarea și cunosc cele mai bune locuri de petrecere în orașul lor.

Oricine poate deveni un TravelPapa Local!

Cel mai bun loc de muncă pe timp de lucru pentru studenți - Locuitorii TravelPapa - Mulțime

Nu trebuie să fiți un ghid turistic profesionist sau un traducător experimentat pentru a deveni un TravelPapa Local . Singurul lucru de care ai nevoie pentru a începe să lucrezi ca un Local este pasiunea de a împărtăși cele mai mari momente din viața ta cu alte persoane.
În calitate de Local, puteți să vă prezentați în jurul orașului dvs., să ajutați străinii să vă descopere cultura, să vă petreceți cu oameni din întreaga lume, să vă împărtășiți experiența cu călătorii, să ajutați turiștii cu traducerea și interpretarea și multe alte lucruri.Distreaza-te si castiga bani!

Cel mai bun loc de munca pe timp de lucru pentru studenti - Locatii TravelPapa - Distractie

Știți ce face Locuri de Muncă TravelPapa cel mai bun loc de muncă cu jumătate de normă pentru studenți ? Tu decizi cât de mult ai plătit! Când te înregistrezi ca local, primești șansa de a-ți stabili tariful pe oră sau de a alege opțiunea "Liber de taxă". Acesta este prețul călătorilor te vor plăti pentru ajutorul tău ca Local. Acest număr va fi afișat pe pagina dvs. de profil.

Lucrul distractiv este acela că decideți cine vreți să vă întâlniți și cu cine ați vrea să vă petreceți. Înainte de întâlnire, călătorii vă vor contacta pentru a discuta toate detaliile.Profitați maxim de ea.


Ar putea fi mulți Locali în orașul tău, cum atragi atenția călătorului? În primul rând, călătorii se uită la fotografia dvs. de profil. Toată lumea vrea un companion drăguț în călătoria lor. Fotografia ta poate spune multe despre tine și călătorul ar dori să știe ce fel de persoană ești înainte de a ajunge în țara ta. Asta ne aduce la al doilea punct: Descrierea profilului. Spune-ne câteva cuvinte despre tine, despre pasiunile tale și despre orașul tău natal. Puteți descrie cele mai bune activități pe care le-ați pregătit pentru persoanele care vă vizitează sau puteți scrie despre personalitatea dvs. Descrierea dvs. nu ar trebui să pară un anunț, însă trebuie să rețineți că definește numărul de călători care vă vor contacta. Și nu în ultimul rând - informațiile dvs. suplimentare. Atunci când vă înregistrați profilul, alegeți principalele interese și limbi pe care le vorbiți. Toate aceste informații vor fi afișate în profilul dvs.

TravelPapa Locale este cel mai tare mod de a întâlni oameni noi, de a te distra și de a câștiga bani în plus. Alăturați-vă acum !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top