Каране на кънки над града: нови зимни забележителности на Будапеща

Каране на кънки над града: в Будапеща се появи нова плувна пързалка на покрива
В случай, че сте прочели старата ни статия и внезапно сте решили да прекарате зимните си ваканции в Унгария (което TravelPapa силно препоръчва, тъй като през зимния сезон цялата страна и особено столицата й се превръща в истинска приказка), тук са някои интересни новини за вас! На 26 декември една абсолютно уникална пързалка за кънки, разположена направо на покрива на хотел President, се отвори за всички гости и граждани на Будапеща . Ако сте мечтали да кънкате над града през целия си живот - не се безпокойте, тази зимна развлечения ще бъде на разположение на всички фенове на пързаляне до самия край на сезона.
Каране на кънки над града

Много странно е, че Будапеща е точният град, който заслужава да се види от гледката на птиците, поради живописните покриви с керемиди, прекрасната архитектура, историческите паметници, красивите куполи на местните катедрали и много други неща. Затова просто си представете, че съчетавате две от най-вълнуващите неща от тази зима - възхищавайки се от цялата тази красота на столицата от горе, като се наслаждавате на пързалянето по едно и също време! Звучи страхотно, нали?

Ледената пързалка се нарича Intermezzo Ice Terrace и е абсолютно безплатна за тези, които живеят в хотела, в противен случай ще трябва да платите малко по-малко от $ 4. Най-общо пързалка е съвсем малка, така че тя може да включва само около двадесет души по едно и също време. Освен да наемете цялото необходимо оборудване, е възможно да опитате всички основни унгарски празнични закуски и ястия, типични зимни горещи напитки, сладкиши и много други неща.

Празничната пързалка ще бъде затворена на 28 февруари, така че все още имате достатъчно време, за да се любувате на невероятните гледки към Будапеща през нощта със собствените си очи и в случай, че се страхувате да пропуснете нещо по време на престоя си градът - частните туристически пътеводители на TravelPapa и местните жители винаги са готови да ви помогнат!

Каране на кънки над града

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top