Korcsolyázás a város felett: új téli látnivalók Budapesten

Korcsolyázás a város felett: egy új tetőtéri korcsolyapálya nemrég megjelent Budapesten
Abban az esetben, ha elolvastad a korábbi cikkünket, és hirtelen úgy döntöttünk, hogy a téli szüneteket Magyarországon töltjük el (ami a TravelPapa azt ajánlja, hogy a téli szezonban az egész országot és főleg tőkéjét a valóságos tündérmesékké változtassák) hírek az Ön számára! December 26-án egy teljesen egyedülálló korcsolyapálya, amelyet közvetlenül az elnök Hotel tetőjére helyezett, nyitotta meg Budapest minden vendégét és polgárait. Ha álmodott a város felett a korcsolyázásról az egész életében - ne aggódjon, ez a téli szórakozás a korcsolyázás minden rajongójának rendelkezésére áll a szezon végéig.
Korcsolyázás a város felett

A korcsolyapálya nagyon különleges dolog, hogy Budapest a város, melyet a festői csempe tetők, a gyönyörű építészet, a történelmi emlékek, a helyi katedrálisok gyönyörű kupolái és sok más egyéb dolgokat. Tehát csak képzeljük el a téli téli két legizgalmasabb dolgot összekapcsolva - felülről csodálva a főváros szépségét, ugyanakkor élvezzük a korcsolyázást! Jól hangzik, ugye?

A korcsolyapályát Intermezzo Ice Terrace néven hívják, és teljesen ingyenes azok számára, akik a szállodában élnek, ellenkező esetben egy kicsit kevesebbet kell fizetnie, mint 4 dollár. A korcsolyapálya általában kicsi, így egyszerre csak húsz ember lehet. Az összes szükséges felszerelés bérbeadása mellett minden magyarországi üdülési snack és étel, a tipikus téli forró italok, édességek és még sok más dolog is megkóstolható.

A korcsolyapálya február 28-án zárva lesz, így még sok idő telik el, hogy megdicsérje a budapesti lélegzetelállító kilátást éjjel a saját szemével, és abban az esetben, ha félsz, a város - TravelPapa privát idegenvezetői és a helyiek mindig készek segíteni Önnek!

Korcsolyázás a város felett

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top