Skridskor över staden: nya vinter sevärdheter i Budapest

Åka skridskor över staden: en ny skridskobana har precis dykt upp i Budapest
Om du har läst vår tidigare artikel och plötsligt bestämt dig för att tillbringa din vinterlov i Ungern (vilken TravelPapa rekommenderar starkt som under vintersäsongen, hela landet och i synnerhet sin huvudstad förvandlas till den riktiga sagan), här är några intressanta nyheter för dig! Den 26 december ligger en helt unik skridskoåkning, som ligger direkt på taket på President Hotel, öppnat för alla gäster och medborgare i Budapest . Om du drömde om att skida över staden hela ditt liv - oroa dig inte, kommer denna vinterunderhållning tillgänglig för alla fans av skridskoåkning till slutet av säsongen.
Åka skridskor över staden

Det mycket speciella med denna skridskobana är att Budapest är den exakta staden, som är helt värd att se från fågelperspektivet på grund av sina pittoreska kaklatak, vacker arkitektur, historiska monument, vackra kupoler i de lokala katedraler och många andra saker. Så tänk dig att kombinera två av de mest spännande sakerna i vinter - beundra all denna skönhet i huvudstaden ovanifrån och njut av skridskoåkning på samma gång! Låter coolt eller inte?

Skridskobanken heter Intermezzo Ice Terrace och det är helt gratis för dem som bor på hotellet, annars måste du betala lite mindre än $ 4. Skridskobanen är generellt ganska liten, så att den bara kan omfatta endast tjugo personer samtidigt. Förutom att hyra all nödvändig utrustning är det också möjligt att smaka på alla de viktigaste ungerska semestertipsen och rätterna, typiska vinterdrycker, godis och många andra saker.

Skridskobanken stängs den 28 februari, så du har fortfarande gott om tid att beundra den fantastiska utsikten över Budapest med dina egna ögon och om du är rädd att missa något under din vistelse i staden - TravelPapas privata reseguider och lokalbefolkningen är alltid redo att hjälpa dig!

Åka skridskor över staden

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top