Πατινάζ πάνω από την πόλη: νέα χειμωνιάτικα αξιοθέατα της Βουδαπέστης

Πατινάζ πάνω από την πόλη: ένα νέο παγοδρόμιο βρίσκεται μόλις στη Βουδαπέστη
Σε περίπτωση που έχετε διαβάσει το προηγούμενο άρθρο μας και αποφασίσατε ξαφνικά να περάσετε τις χειμερινές σας διακοπές στην Ουγγαρία (το οποίο το TravelPapa συνιστά έντονα, καθώς κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ολόκληρη η χώρα και ιδιαίτερα το κεφάλαιό της μετατρέπονται σε πραγματικό παραμύθι) νέα για εσάς! Στις 26 Δεκεμβρίου ένα μοναδικό παγοδρόμιο, τοποθετημένο ευθεία στην οροφή του President Hotel, άνοιξε σε όλους τους επισκέπτες και τους πολίτες της Βουδαπέστης . Αν ονειρευόσαστε για πατινάζ πάνω από την πόλη ολόκληρη τη ζωή σας - μην ανησυχείτε, αυτή η χειμερινή ψυχαγωγία θα είναι διαθέσιμη για όλους τους οπαδούς του πατινάζ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πατινάζ πάνω από την πόλη

Το πολύ ιδιαίτερο πράγμα για αυτό το παγοδρόμιο είναι ότι η Βουδαπέστη είναι η ακριβής πόλη, η οποία αξίζει τον κόπο να βλέπει κανείς από τη θέα του πουλιού, λόγω των γραφικών πλακόστρωτων οροφών, της πανέμορφης αρχιτεκτονικής, των ιστορικών μνημείων, των όμορφων θόλων των τοπικών καθεδρικών ναών και πολλών άλλων πράγματα. Φανταστείτε λοιπόν ότι συνδυάζετε δύο από τα πιο συναρπαστικά πράγματα αυτού του χειμώνα - θαυμάζοντας όλη αυτή την ομορφιά της πρωτεύουσας από ψηλά, απολαμβάνοντας το πατινάζ ταυτόχρονα! Ακούγεται δροσερό, έτσι δεν είναι;

Το παγοδρόμιο ονομάζεται Intermezzo Ice Terrace και είναι απολύτως δωρεάν για όσους ζουν στο ξενοδοχείο, αλλιώς θα πρέπει να πληρώσετε περίπου λίγο λιγότερο από $ 4. Το παγοδρόμιο γενικά είναι αρκετά μικρό, έτσι ώστε να μπορεί να περιλαμβάνει μόνο περίπου είκοσι άτομα την ίδια στιγμή. Εκτός από την ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε όλα τα κύρια ουγγρικά σνακ διακοπών και πιάτα, τα τυπικά ζεστά ροφήματα χειμώνα, τα γλυκά και πολλά άλλα πράγματα.

Το παγοδρόμιο θα παραμείνει κλειστό στις 28 Φεβρουαρίου, οπότε έχετε ακόμα αρκετό χρόνο για να θαυμάσετε τις αναπνευστικές απόψεις στη Βουδαπέστη το βράδυ με τα δικά σας μάτια και σε περίπτωση που φοβάστε να χάσετε κάτι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας την πόλη - οι ιδιωτικοί ξεναγοί του TravelPapa και οι ντόπιοι είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν!

Πατινάζ πάνω από την πόλη

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top