Skaten boven de stad: nieuwe wintergezichten van Boedapest

Skaten boven de stad: een nieuwe schaatsbaan op het dak is net in Boedapest verschenen
Als je ons vorige artikel hebt gelezen en plotseling hebt besloten om je wintervakantie in Hongarije door te brengen (wat TravelPapa sterk aanbeveelt omdat tijdens het winterseizoen het hele land en vooral de hoofdstad het echte sprookje worden), zijn hier enkele interessante nieuws voor jou! Op 26 december heeft een absoluut unieke ijsbaan, recht op het dak van het President Hotel geplaatst, zich geopend voor alle gasten en inwoners van Boedapest . Als je droomt van schaatsen boven de stad je hele leven - maak je geen zorgen, deze winter entertainment zal beschikbaar zijn voor alle fans van schaatsen tot het einde van het seizoen.
Skaten boven de stad

Het bijzondere aan deze schaatsbaan is dat Boedapest de exacte stad is, die absoluut de moeite van het bekijken waard is vanwege de schilderachtige pannendaken, prachtige architectuur, historische monumenten, prachtige koepels van de lokale kathedralen en vele andere dingen. Dus stel je eens voor dat je twee van de meest opwindende dingen van deze winter combineert - bewonder al deze schoonheid van de hoofdstad van bovenaf, genietend van het schaatsen op hetzelfde moment! Klinkt cool, toch?

De ijsbaan heet Intermezzo Ice Terrace en het is helemaal gratis voor degenen die in het hotel wonen, anders moet je iets minder dan $ 4 betalen. De schaatsbaan is over het algemeen vrij klein, zodat er slechts ongeveer twintig mensen tegelijkertijd kunnen zijn. Naast het huren van alle benodigde apparatuur, is het ook mogelijk om alle Hongaarse hapjes en gerechten uit de Hongaarse keuken, typische warme winterdranken, zoetigheden en vele andere dingen te proeven.

De schaatsbaan wordt gesloten op 28 februari, dus je hebt nog steeds voldoende tijd om het adembenemende uitzicht op de Boedapest 's nachts met je eigen ogen te bewonderen en als je bang bent iets te missen tijdens je verblijf in de stad - De privé-gidsen en locals van TravelPapa staan ​​altijd klaar om je te helpen!

Skaten boven de stad

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top