Skating deasupra orașului: obiective turistice noi din Budapesta

Skating deasupra orașului: un nou patinoar pe acoperiș a apărut în Budapesta
În cazul în care, dacă ați citit articolul nostru anterior și am decis brusc să vă petreceți vacanțele de iarnă în Ungaria (pe care TravelPapa le recomandă cu tărie ca în timpul sezonului de iarnă, întreaga țară și în special capitala sa transformă într-un adevărat basm), aici sunt niște interesante știri pentru tine! Pe 26 decembrie, un patinoar absolut unic de patinaj, plasat direct pe acoperișul Hotelului President, sa deschis tuturor oaspeților și cetățenilor Budapestei . Dacă visezi să faci patinajul deasupra orașului toată viața ta - nu-ți face griji, această distracție de iarnă va fi disponibilă tuturor fanilor de patinaj până la sfârșitul sezonului.
Skating deasupra orașului

Lucrul foarte special al acestui patinoar este acela că Budapesta este orașul exact care merită privit din punctul de vedere al păsărilor, datorită acoperișurilor sale pitorești de tigla, arhitecturii superbe, monumentelor istorice, cupolelor frumoase ale catedralelor locale și multe altele lucruri. Asa ca imaginati-va combinarea a doua dintre cele mai incitante lucruri din aceasta iarna - admirand toata aceasta frumusete a capitalei de sus, bucurandu-se de patinaj in acelasi timp! Sună rece, nu-i așa?

Patinoarul se numește Intermezzo Ice Terrace și este absolut gratuit pentru cei care locuiesc în hotel, altfel va trebui să plătiți puțin mai puțin de 4 dolari. Patinoarul, în general, este destul de mic, astfel încât acesta să includă doar aproximativ douăzeci de oameni în același timp. În afară de închirierea tuturor echipamentelor necesare, este de asemenea posibil să gustați toate gustările principale de vacanță din Ungaria, băuturile calde de iarnă, dulciurile și multe alte lucruri.

Patinoarul va fi închis în data de 28 februarie, așa că aveți încă mult timp să admirați priveliștile strălucitoare ale Budapestei pe timp de noapte cu ochii voștri și în cazul în care, dacă vă este frică să pierdeți ceva în timpul șederii dvs. orașul - ghidurile turistice personale ale TravelPapa și localnicii sunt întotdeauna gata să vă ajute!

Skating deasupra orașului

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top