Νέες περιηγήσεις στην Ουγγαρία από το TravelPapa!

Γίνετε ο πρώτος που θα ελέγξει τις νέες εκδρομές της Ουγγαρίας από το TravelPapa!
Έτσι, έχετε αρχίσει να σκεφτόμαστε τις επόμενες διακοπές σας και ξαφνικά θυμήσατε την Ουγγαρία και τα πανέμορφα αξιοθέατα της. Σε περίπτωση που οι διακοπές σας αρχίσουν πολύ σύντομα και δεν έχετε αρκετό χρόνο για να σχεδιάσετε όλες τις μικρότερες λεπτομέρειες του ταξιδιού σας - το TravelPapa είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το ταξίδι σας στην Ουγγαρία με τους πιο ασυνήθιστους και μοναδικούς τρόπους. Ελέγξτε τις νέες περιηγήσεις της Ουγγαρίας που παρέχονται από τους επαγγελματίες ξεναγούς μας και επιλέξτε το πιο αγαπημένο σας ξεναγό:

Επισκεφθείτε την Veszprem, την αρχαία πόλη των ουγγρικών βασίλισσες, η οποία θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ουγγαρίας αμέσως μετά την πρωτεύουσά της. Η περιήγηση αυτοκινήτων δέκα ωρών περιλαμβάνει όλα τα κύρια αξιοθέατα της περιοχής, όπως το γραφικό παλιό χωριό Tihan, το κάστρο Veszprem, την παραγωγή πορσελάνης Herend, την πανοραμική θέα στη λίμνη Balaton και πολλά άλλα πράγματα που θα κάνουν τη διαμονή σας στην Ουγγαρία την πιο αξέχαστη ένας!

Νέες Περιηγήσεις στην Ουγγαρία

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Ildiko Varga )

Η περιήγηση αυτοκινήτου οκτώ ωρών μαζί με τον επαγγελματικό ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa παρέχει σε όλους τους ταξιδιώτες μια ωραία ευκαιρία να δουν όλες τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορικές τοποθεσίες της χώρας, όπως για παράδειγμα ο καθεδρικός ναός του Esztergom και το Βασιλικό Παλάτι, το Μεσαιωνικό Βασιλικό Κάστρο του Visegrad, Danube Bend πανοραμική θέα και λίγα άλλα πράγματα, ανάλογα με τα ατομικά σας ενδιαφέροντα.

Νέες περιηγήσεις στην Ουγγαρία

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Ildiko Varga)

Η συντομότερη περιήγηση, η οποία διαρκεί περίπου έξι ώρες, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους τους ταξιδιώτες, απολαμβάνοντας τον γαστρονομικό τουρισμό, καθώς προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επισκεφθούν τα κρασιά κρασιών Etyek της Ουγγαρίας, να δοκιμάσουν τα πολυάριθμα νόστιμα τοπικά κρασιά, τρώτε την ουγγρική εθνική κουζίνα και αγοράζετε ακόμη και τα πιο αγαπημένα κρασιά για να επιστρέψετε στο σπίτι ως δώρα για την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτή η ιδιωτική εκδρομή επιτρέπει να μάθετε περισσότερα για τις αρχαίες παραδόσεις της χώρας, τα έθιμα και τον πολιτισμό της και τον τρόπο ζωής, εάν οι ντόπιοι πολίτες. Απλά πρέπει να ρωτήσετε!

Νέες περιηγήσεις στην Ουγγαρία
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Ildiko Varga)

Ποια περιοδεία σας άρεσε περισσότερο; Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τις διακοπές σας στη Βουδαπέστη σήμερα και ανακαλύψτε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις προς την Ουγγαρία μαζί με το TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top