Nieuwe reizen vanuit Hongarije vanuit TravelPapa!

Wees de eerste om de nieuwe Hongaarse tours van TravelPapa te bekijken!
Dus je bent begonnen na te denken over je volgende vakantie en je herinnerde je je opeens over Hongarije en zijn prachtige bezienswaardigheden. Als uw vakantie te snel begint en u niet genoeg tijd hebt om de kleinste details van uw reis te plannen, dan is TravelPapa er altijd om u te helpen bij het plannen van uw reis naar Hongarije op de meest ongewone en unieke manieren. Bekijk de nieuwe tours in Hongarije , aangeboden door onze professionele privégidsen en kies uw favoriete favoriet:

Bezoek Veszprem, de oude stad van de Hongaarse koninginnen, die tegenwoordig wordt beschouwd als een van de populairste toeristische bestemmingen van Hongarije, direct na haar hoofdstad. De tien uur durende autotour omvat alle belangrijke bezienswaardigheden van dat gebied, inclusief het pittoreske oude dorp van Tihan, het kasteel Veszprem, het porselein van Herend, panoramisch uitzicht op het Balatonmeer en vele andere dingen die uw verblijf in Hongarije tot het meest onvergetelijke maken een!

Nieuwe reizen in Hongarije

(Foto door TravelPapa's eigen gids Ildiko Varga )

De acht uur durende autorondleiding samen met de professionele privé-reisgids van TravelPapa biedt alle reizigers een mooie mogelijkheid om alle meest interessante historische plaatsen van het land te bekijken, zoals de kathedraal van Esztergom en het Koninklijk Paleis, het middeleeuwse kasteel van Visegrad, Panoramisch uitzicht op de Donau en enkele andere dingen, afhankelijk van uw individuele interesses.

Nieuwe reizen in Hongarije

(Foto door TravelPapa's eigen gids Ildiko Varga)

De kortste tour, die ongeveer zes uur duurt, is een perfecte keuze voor alle reizigers, genietend van het gastronomische toerisme, omdat het reizigers de kans biedt om de Etyek-wijnkelders van Hongarije te bezoeken, de vele heerlijke soorten lokale wijn te proeven, eet de Hongaarse nationale keuken en koop zelfs de meest favoriete wijnen om mee naar huis te nemen als cadeau voor je familie en vrienden. Deze privétour maakt het mogelijk om meer te leren over de oude tradities van het land, de gebruiken en cultuur en de levensstijl als de lokale bevolking. Je moet het gewoon vragen!

Nieuwe reizen in Hongarije
(Foto door TravelPapa's eigen gids Ildiko Varga)

Welke tour vond je het leukst? Begin vandaag met het plannen van uw vakantie in Boedapest en ontdek samen met TravelPapa de goedkoopste vluchten naar Hongarije !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top