Tururi noi din Ungaria de la TravelPapa!

Fiți primul care a verificat noile excursii din Ungaria de la TravelPapa!
Deci, ați început să vă gândiți la următoarea dvs. vacanță și v-ați amintit brusc de Ungaria și de obiectivele sale superbe. În cazul în care, în cazul în care vacanța dvs. începe prea devreme și nu aveți suficient timp pentru a planifica toate detaliile cele mai mici ale călătoriei dvs. - TravelPapa este întotdeauna aici pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria în Ungaria în cele mai neobișnuite și unice moduri. Verificați noile excursii din Ungaria , oferite de ghidurile noastre profesionale de turism private și alegeți cel mai preferat:

Vizitați Veszprem, orașul vechi al reginei maghiare, care este considerat astăzi una dintre cele mai populare destinații turistice din Ungaria imediat după capitala sa. Turul cu masina de zece ore cuprinde toate obiectivele principale ale zonei, inclusiv pitorescul vechi satul Tihan, castelul Veszprem, fabricarea porțelanului Herend, vedere panoramică la Lacul Balaton și numeroase alte lucruri care vor face în permanență șederea în Ungaria cea mai de neuitat unu!

Tururi noi din Ungaria

(Fotografie de ghidul turistic privat al TravelPapa, Ildiko Varga )

Turul cu mașina de 8 ore împreună cu ghidul turistic profesionist TravelPapa oferă tuturor călătorilor posibilitatea de a vedea toate cele mai interesante locuri istorice ale țării, cum ar fi Catedrala Esztergom și Palatul Regal, Castelul Regal Medieval Visegrad, Danube Bend vedere panoramică și alte câteva lucruri, în funcție de interesele dvs. individuale.

Tururi noi din Ungaria

(Fotografie de ghidul turistic privat al TravelPapa, Ildiko Varga)

Turul cel mai scurt, care durează aproximativ șase ore, este o alegere perfectă pentru toți călătorii, bucurându-se de turismul gastronomic, oferind călătorilor șansa de a vizita Pivnițele de vinuri Etyek din Ungaria, gustul numeroaselor feluri delicioase de vin local, mănâncă bucătăria națională maghiară și chiar cumpără cele mai preferate vinuri pentru a aduce înapoi acasă ca cadouri pentru familia și prietenii tăi. Acest tur privat vă permite să aflați mai multe despre tradițiile vechi ale țării, obiceiurile și cultura, precum și stilul de viață în cazul cetățenilor locali. Trebuie doar să întrebi!

Tururi noi din Ungaria
(Fotografie de ghidul turistic privat al TravelPapa, Ildiko Varga)

Ce turneu ți-a plăcut cel mai mult? Începeți să vă planificați vacanța în Budapesta astăzi și să descoperiți cele mai accesibile bilete de avion către Ungaria împreună cu TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com

Book Your Flight To Budapest


  • 1
  • 0
  • 0
  • Exact Dates
  • +/-1 Day
  • +/-3 Days
No flights found
No flights matching your search were found.
Please search again using the 'Flexible Dates' option, select another cabin class, or choose a different area airport.

More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top