Prágai utazási útmutató: a legnépszerűbb kávézók és ajándékboltok

Coziest Prague utazási útmutató a TravelPapa-tól!
A híres helyi Károly-hídról már tudsz, de arra számítunk, hogy még nem tudod, hol találja a város legfinomabb helyi kávéját és legérdekesebb ajándékboltjait.

Prága egy csodálatos város, csodálatos építészettel, gazdag történelemmel és kultúrával. De ahogy az emberek egyre többet utaznak utoljára, egyre fáradtak a klasszikus turisztikai útvonalak, az alkalmi éttermek és a hasonló árukkal foglalkozó tipikus ajándékboltok. Ezért a TravelPapa elkészítette ezt a prágai utazási útmutatót a legérdekesebb kávézók, tervezői üzletek és ajándékboltok között, amelyeket még nem hallott. Nézd meg őket!


  • BOHO VINTAGE CAFE ÉS ÁRUHÁZ

Ez az a pontos hely, ahol szeretne titokban tartani, hogy egyedül lássa el Prága lenyűgöző szépségét egyenesen a hiteles kávézó nagy ablakain keresztül. De kellemes belső, nyugtató légkör, finom sárgarépa pizza és érdekes könyvek, ott egy teljesen egyedi ajándékbolt található, ahol meglehetősen szokatlan ajándékokat találsz, hogy hazavigye családja és barátai, a szüreti ruháktól kezdve a szép kézzel készített cucc.

Prága utazási útmutató


  • Kávéház Prága

Prága egyik leglenypezettebb helyét valóban az egyik legjobb helynek tekinthetjük, amely megismerkedhet a város modern részeivel. Az ilyen jellegű, egyedülálló helyi utcák egyikét a Vinohrady utca képviseli, amelyet teljesen lefednek a modern épületek, művészeti tárgyak és gyönyörű lakóházak.


Prága utazási útmutató

  • TRICAFE

Egy egyedülálló hely, amely meglehetősen váratlanul megtalálható Prága szívében, mivel meglehetősen különbözik a helyi turisztikai helyek többségétől, kizárólag a hagyományos cseh ételek és a híres helyi sör szolgálatában, mivel mottója a "Coffee Matters" és annak a tulajdonos tapasztalt utazó és profi fotós, aki mindig készen áll arra, hogy találkozzon és üdvözölje a látogatókat, meséljen róluk Prágáról, a legjobb helyéről és a legelismertebb helyi útvonalakról.

Prága utazási útmutató


  • PRAGTIQUE

Csak egy apró helyi ajándékbolt, amelyet azoknak az utazóknak szántak, akik már fáradtak a tipikus ajándékokra, hogy hazájukból hazatérjenek Csehországból családjuk és barátaink számára, például például a híres "I love Prague" pólók, műanyag mágnesek a hűtőszekrényhez és így tovább. A hely neve két szóból áll: "Prága" és "butik", amely a helyi áruk egyediségéről és az a tényről szól, hogy mindannyian kézzel készítettek, ami hűvös.

Prága utazási útmutató

Szereted meglátogatni az ismeretlen területeket, vagy inkább a népszerű turisztikai útvonalakra jársz? Mindkét esetben, ha még mindig nem biztos benne, hogyan kezelheti mindegyiküket, a TravelPapa tudja segíteni Önnek! Fedezze fel a legkedvezőbb árú repülőjegyeket Csehországba, és tervezze meg utazását a legkisebb részletekkel a TravelPapa lakosainak és privát idegenvezetőinek!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top