Prags reseguide: mysigaste kaféer och souvenirbutiker

Coziest Prag reseguide från TravelPapa!
Du vet redan om den berömda lokala Karlsbroen, men vi slår vad om att du inte vet ännu var du ska hitta de mest läckra lokala kaffe- och mysigaste souvenirbutikerna i staden.

Prag är en fantastisk stad med underbar arkitektur, rik historia och kultur. Men när folk börjar resa mer och mer under den senaste tiden blir de tröttna från att gå runt de klassiska turistvägarna, de avslappnade restaurangerna och typiska souvenirbutiker med liknande varor. Därför har TravelPapa utarbetat denna guidebok i Prag bland de mysigaste kaféerna, designernas butiker och souvenirbutiker som du inte redan har hört talas om. Kolla på dem!


  • BOHO VINTAGE CAFE OCH BUTIK

Det här är den exakta platsen du skulle älska att hålla i hemlighet, så att du kommer att bli den enda som beundrar Prags fantastiska skönhet direkt genom de stora fönstren i detta autentiska café. Men trevlig inredning, lugnande atmosfär, läckra morotkaka och intressanta böcker, det finns en helt unik souvenirbutik där, där du kan hitta ganska ovanliga gåvor att komma hem till din familj och vänner, från vintage kläder och till den vackra handgjorda saker.

Prag reseguide


  • KAFFERUMPRAGUE

Detta av Prags mest untypiska platser kan verkligen anses vara ett av de bästa ställena att börja bekanta med de moderna delarna av staden. En av de mest unika lokala gatorna i ett sådant slag representeras av Vinohrady-gatan, som helt täcker av moderna byggnader, konstobjekt och vackra bostadshus.


Prag reseguide

  • TRICAFE

En unik plats, som är ganska oväntat att hitta i hjärtat av Prag, eftersom det skiljer sig ganska mycket från de flesta lokala turistorter, som endast serverar traditionella tjeckiska snacks och berömd lokal öl, som motto är "kaffesaker" och dess ägaren är en erfaren resenär och professionell fotograf, som alltid är redo att träffa och hälsa på besökare, berätta om Prag, dess bästa ställen och de mest oförskade lokala vägarna.

Prag reseguide


  • PRAGTIQUE

Bara en liten lokal souvenirbutik som är avsedd för de resenärer som redan är trötta på de typiska presenterna att återvända hem från Tjeckien till sina familjer och vänner, till exempel de berömda "Jag älskar Prag" T-shirts, plastmagneter för kylskåpet och så vidare. Namnet på platsen består av två ord: "Prag" och "boutique", som säger om de unika egenskaperna hos de lokala varorna och det faktum att de alla är handgjorda, vilket är coolt.

Prag reseguide

Gillar du att besöka de oförtäckta platserna eller är du mer på populära turistvägar? I båda fallen, om du fortfarande inte är säker på hur du klarar av att besöka dem alla, vet TravelPapa hur du hjälper dig! Upptäck de billigaste flygbiljetterna till Tjeckien och planera din resa i minsta detalj med TravelPapa lokalbefolkningen och privata reseguider!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top