Ταξιδιωτικός οδηγός της Πράγας: πιο καφέ και καταστήματα με σουβενίρ

Cozyest ταξιδιωτικός οδηγός της Πράγας από την TravelPapa!
Γνωρίζετε ήδη τη διάσημη τοπική γέφυρα του Καρόλου, αλλά στοιχηματίζουμε ότι δεν ξέρετε ακόμα πού να βρείτε τον πιο νόστιμο τοπικό καφέ και τα πιο όμορφα καταστήματα αναμνηστικών της πόλης.

Η Πράγα είναι μια εκπληκτική πόλη με πανέμορφη αρχιτεκτονική, πλούσια ιστορία και πολιτισμό. Όμως, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να ταξιδεύουν όλο και περισσότερο κατά την τελευταία φορά, κουράζονται να περπατούν γύρω από τις κλασικές τουριστικές διαδρομές, τα περιστασιακά εστιατόρια και τα τυπικά καταστήματα αναμνηστικών με παρόμοια προϊόντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η TravelPapa έχει ετοιμάσει αυτόν τον ταξιδιωτικό οδηγό της Πράγας ανάμεσα στα πιο καφέ cafes, τα καταστήματα σχεδιαστών και τα καταστήματα με σουβενίρ για τα οποία δεν έχετε ακούσει. Ελέγξτε τα έξω!


  • ΒΟΖΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Αυτό είναι το ακριβές μέρος που θα θέλατε να κρατήσετε μυστικά, έτσι ώστε να είστε ο μόνος που θα θαυμάσετε την εκπληκτική ομορφιά της Πράγας κατευθείαν μέσα από τα μεγάλα παράθυρα αυτού του αυθεντικού καφέ. Όμως, το ευχάριστο εσωτερικό, η χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η νόστιμη καρότο και τα ενδιαφέροντα βιβλία, υπάρχει ένα απολύτως μοναδικό κατάστημα αναμνηστικών, όπου μπορείτε να βρείτε αρκετά ασυνήθιστα δώρα για να επιστρέψετε στην οικογένεια και τους φίλους σας, ξεκινώντας από τα ρούχα vintage και την όμορφη χειροποίητο υλικό.

Ταξιδιωτικός οδηγός της Πράγας


  • ΚΑΦΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΑΓΑ

Αυτό το ένα από τα πιο αόριστα μέρη της Πράγας μπορεί να θεωρηθεί πραγματικά ένα από τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσετε τη γνωριμία σας με τα σύγχρονα μέρη της πόλης. Ένας από τους πιο μοναδικούς τοπικούς δρόμους αυτού του είδους αντιπροσωπεύεται από την οδό Vinohrady, η οποία καλύπτεται πλήρως από τα σύγχρονα κτίρια, αντικείμενα τέχνης και πανέμορφες κατοικίες.


Ταξιδιωτικός οδηγός της Πράγας

  • TRICAFE

Ένα μοναδικό μέρος, το οποίο είναι πολύ απροσδόκητο να βρεθεί στην καρδιά της Πράγας, καθώς διαφέρει πολύ από την πλειοψηφία των τοπικών τουριστικών τόπων, εξυπηρετώντας μόνο τα παραδοσιακά τσέχικα σνακ και την περίφημη τοπική μπύρα, με το σύνθημά της "Coffee Matters" ιδιοκτήτης είναι ένας έμπειρος ταξιδιώτης και επαγγελματίας φωτογράφος, ο οποίος είναι πάντα έτοιμος να συναντήσει και να χαιρετήσει τους επισκέπτες, λέγοντας τους για την Πράγα, τα καλύτερα μέρη της και τις πιο ανεξερεύνητες τοπικές διαδρομές.

Ταξιδιωτικός οδηγός της Πράγας


  • PRAGTIQUE

Ακριβώς ένα μικρό τοπικό κατάστημα αναμνηστικών, που προορίζεται για εκείνους τους ταξιδιώτες που έχουν ήδη κουραστεί από τα τυπικά δώρα να φέρουν πίσω από την Τσεχία για τις οικογένειες και τους φίλους τους, όπως για παράδειγμα τα περίφημα μπλουζάκια "I love Prague", πλαστικοί μαγνήτες για το ψυγείο και ούτω καθεξής. Το όνομα του τόπου αποτελείται από δύο λέξεις: "Πράγα" και "μπουτίκ", που λέει για τη μοναδικότητα των τοπικών αγαθών και το γεγονός ότι είναι όλα χειροποίητα, που είναι δροσερό.

Ταξιδιωτικός οδηγός της Πράγας

Σας αρέσει να επισκέπτεστε τα ανεξερεύνητα μέρη ή να κάνετε πιο δημοφιλή τουριστικά δρομολόγια; Και στις δύο περιπτώσεις, αν δεν είστε ακόμα σίγουροι πώς να διαχειριστείτε την επίσκεψή σας σε όλα, το TravelPapa ξέρει πώς να σας βοηθήσει! Ανακαλύψτε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις προς την Τσεχική Δημοκρατία και προγραμματίστε το ταξίδι σας με τις μικρότερες λεπτομέρειες με τους ντόπιους και τους ξεναγούς της TravelPapa!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top