Ghid de călătorie în Praga: cafenele și magazine de suveniruri

Cozyest Ghid de călătorie Praga de la TravelPapa!
Știți deja despre faimosul Podul Carol local, dar punem pariu că nu știți încă unde să găsiți cea mai delicioasă cafea locală și cele mai frumoase magazine de suveniruri din oraș.

Praga este un oraș uimitor, cu o arhitectură superbă, o istorie bogată și o cultură. Dar, pe măsură ce oamenii încep să se deplaseze din ce în ce mai mult în ultima vreme, se obosesc să se plimbe în jurul rutelor turistice clasice, restaurantelor casnice și magazinelor tipice de suveniruri cu mărfuri similare. De aceea TravelPapa a pregătit acest ghid de călătorie în Praga printre cele mai frumoase cafenele, magazine de designeri și magazine de suveniruri despre care nu ați auzit deja. Verifică-i!


  • BOHO VINTAGE CAFE ȘI DEPOZIT

Acesta este locul exact pe care doriți să-l păstrați în secret, astfel încât să fiți singurul care să admirați frumusețea uimitoare a Pragăi chiar prin ferestrele mari ale acestei cafenele autentice. Dar atmosfera placuta, atmosfera calma, placinta delicioasa de morcovi si cartile interesante, exista un magazin de suveniru absolut unic, unde puteti gasi cadouri destul de neobisnuite pentru a va intoarce acasa la familia si prietenii dumneavoastra, incepand de la hainele de vintage pana la frumosul lucruri lucrate manual.

Ghid de călătorie în Praga


  • COFFEE CAMERA PRAGUE

Acesta este unul dintre locurile cele mai puțin atractive din Praga, care poate fi considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe cunoștința cu părțile moderne ale orașului. Una dintre străzile locale cele mai unice este reprezentată de strada Vinohrady, care este acoperită în totalitate de clădirile moderne, obiectele de artă și casele rezidențiale superbe.


Ghid de călătorie în Praga

  • TRICAFE

Un loc unic, care este destul de neașteptat de găsit în inima orașului Praga, deoarece diferă destul de mult de majoritatea localităților turistice locale, servind doar gustări tradiționale cehe și faimoasă bere locală, motto-ul său fiind "Materie de cafea" proprietar este un călător cu experiență și fotograf profesionist, care este întotdeauna gata să întâlnească și să salute vizitatorii, spunându-le despre Praga, cele mai bune locuri și cele mai neexplorate rute locale.

Ghid de călătorie în Praga


  • PRAGTIQUE

Doar un mic magazin de suveniruri locale, destinat acelor călători care sunt deja obosiți de cadouri tipice de a se întoarce acasă din Cehia pentru familiile și prietenii lor, cum ar fi de exemplu faimoasele tricouri "I love Prague", magneții din plastic pentru frigider și așa mai departe. Numele locului este format din două cuvinte: "Praga" și "buticul", care se referă la unicitatea bunurilor locale și la faptul că toate sunt realizate manual, ceea ce este răcoros.

Ghid de călătorie în Praga

Iti place sa vizitezi locurile neexplorate sau esti mai mult pe rutele turistice populare? În ambele cazuri, dacă încă nu sunteți sigur cum să gestionați vizitarea tuturor, TravelPapa știe cum să vă ajute! Descoperiți cele mai accesibile bilete de avion către Cehia și planificați-vă călătoria în cele mai mici detalii cu localnicii TravelPapa și cu ghidurile turistice personale!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top