Európa legjobb síközpontjai

Keresi a legjobb síközpontot a következő vakációra?

Nem számít, hogy hivatásos síelő vagy egy amatőr, aki csak a következő nyaralását tölti a hegyekben. Szeretne a lehető legjobb élményt nyújtani! Ezért TravelPapa gyűjtötte Önnek a legjobb európai síközpontokat. De ami még fontosabb, megtalálja az olcsó repülőjáratokat és repülőjegyet bármelyik síközpontra a weboldalunkon .

Val Thorens, Franciaország

Legjobb síterepek Val Thorens
Val Thorens, Franciaország © Topflight

A Val Thorens Európa legmagasabb sípályájaként ismert. Sok éven át az egyik legjobb üdülőhely a jól fejlett infrastruktúra és a lélegzetelállító lejtők számára. A síszezon novemberben nyílik meg, és május elejéig tart. Magas szintjének köszönhetően a sípályának sok különböző pályája van a különböző szintű síelők számára. Ez azt jelenti, hogy saját maga, barátaival vagy családjával meglátogathatja a Val Thorens-t. Az üdülőhely számos tevékenységet kínál. A síelésen és a snowboardozáson kívül lovagolhat a családdal, vagy látogasson el Európa legmagasabb jégpályás pályájához, vagy talán szeretne kipróbálni az Ice-Kartingot barátaival. Szintén számos zenés koncert, párt és még moziszínház van.

Ne hagyja ki az esélyt, hogy felfüggeszti a legjobb európai síközpontot - Val Thorens, nézze meg a legjobb repülési ajánlatokat a legközelebbi repülőterekhez.


St. Anton, Ausztria

A legjobb sípályák St Anton
St. Anton, Ausztria © Alpineworld

Miután ez volt a világsík bajnokság csapata, és most ez a gyönyörű síközpont híres az egyedülálló hangulatáról. St. Anton egy kisváros, amely vonzza a turistákat a világ minden tájáról. A hivatásos és közkedvelt sífelszerelők nagyra értékelik a helyiek vendégszeretetét és a gyönyörű havas kilátást. Nyáron a város üdülőhelyként is szolgál! Mindenféle szolgáltatást nyújt tökéletes nyaralásához.

Add hozzá St. Anton-t a vödörlistához, és látogasson el a következő vakációra. És ne felejtsük el, hogy a TravelPapa-nak van a legjobb repülőjegy Ausztriához.


Zermatt, Svájc

A legjobb síközpontok Zermatt
Zermatt, Svájc © Andrey Omelyanchuk

Svájc a világ egyik leghosszabb síszezonja. Ez azt jelenti, hogy még júliusban is eljuthat Zermattba, és élvezheti az összes havas tevékenységet. Ez a síközpont híres a hagyományos alpesi hangulatáról és félelmetes pályáiról. Zermatt egy autómentes zóna, és ez a város nagyon hangulatos. Ha tökéletes svájci nyaralást keresel, meg kell látogatnia ezt a bájos síközpontot. A síelés és a snowboardozás mellett ez a hely nagyon népszerű a túrázók körében. Több mint 400 kilométernyi túraútvonal évente több ezer turistát vonz.

Ha szeretné meglátogatni a Zermattot ebben a szezonban, ne hagyja ki a legjobb légitársaságainkat .


Cortina d'Ampezzo, Olaszország

A legjobb sípályák Cortina dAmprez.jpg
Cortina d'Ampezzo, Olaszország © Expedia

Ez minden látogatónak egy téli aktív üdülők számára. Ez a síközpont oly népszerűvé vált az 1956-os téli olimpia után. Ami még érdekesebb, az a tény, hogy ez a város mindössze két órányira van Velencétől. Ez azt jelenti, hogy meglátogathatja a síközpont felé vezető úton. Ezek a helyek olyan szépek voltak, hogy számos hollywoodi filmben szerepeltek.

Győződjön meg róla, hogy a Cortina d'Amprezzo a következő üdülési célpont. És ha olcsón olcsó repülőjegyeket keres Olaszország felé, akkor fedeztük fel !


Ez a legjobb választásunk a legjobb európai síközpontok számára . Melyiket szeretné meglátogatni?
This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top