Bästa skidorter i Europa

Letar du efter de bästa skidorterna för din nästa semester?

Det spelar ingen roll om du är en professionell skidåkare eller en amatör som bara vill spendera sin nästa semester i bergen. Du vill ha den bästa upplevelsen möjligt! Därför samlade TravelPapa dig för dig De bästa skidorterna i Europa. Men vad är viktigare, du kan hitta billiga flyg och flygbiljetter till någon av dessa skidorter på vår hemsida .

Val Thorens, Frankrike

Bästa skidorterna Val Thorens
Val Thorens, Frankrike © Topflight

Val Thorens är känd som den högsta skidorten i Europa. Och många år anses det vara en av de bästa orterna för sin välutvecklade infrastruktur och hisnande backar. Skidsäsongen öppnar i november och varar fram till början av maj. På grund av sin höjd har denna skidort många olika backar för skidåkare på olika nivåer. Det betyder att du kan besöka Val Thorens på egen hand, med vänner eller med din familj. Anläggningen har många aktiviteter att erbjuda. Förutom skidåkning och snowboard kan du åka snöskor med din familj eller du kan besöka högsta isracingbanan i Europa, eller kanske du skulle vilja kolla Ice-Karting med dina vänner. Det finns också många musikkonserter, fester och till och med en biograf.

Missa inte chansen att umgås på Europas bästa skidort - Val Thorens, kolla in de bästa flygningarna till närmaste flygplatser.


St. Anton, Österrike

Bästa skidorterna St Anton
St. Anton, Österrike © Alpineworld

En gång var det värd för World Ski Championship och nu är denna vackra skidort känd för sin unika atmosfär. St. Anton är en liten stad som lockar turister från hela världen. Professionella och mellanliggande skidentusiaster uppskattar gästfrihet hos lokalbefolkningen och vackra snöiga vyer. Staden fungerar som en rekreationsort på sommaren också! Det har alla typer av tjänster för din perfekta semester.

Lägg till St. Anton i din hinklista och besök den på din nästa semester. Och glöm inte att TravelPapa har de bästa flygbiljetterna till Österrike.


Zermatt, Schweiz

Bästa skidorterna Zermatt
Zermatt, Schweiz © Andrey Omelyanchuk

Schweiz har en av världens längsta skidsäsong. Det betyder att du kan besöka Zermatt även i juli och kunna njuta av alla snöiga aktiviteter. Denna skidort är känd för sin traditionella alpinatmosfär och fantastiska backar. Zermatt är en bilfri zon och det gör denna stad mycket mysig. Om du letade efter en perfekt schweizisk semester, besökte du den här charmiga skidorten. Förutom skidåkning och snowboard är denna plats mycket populär bland vandrare. Mer än 400 kilometer vandringsleder lockar tusentals turister varje år.

Om du vill besöka Zermatt den här säsongen, missa inte våra bästa flygbolag .


Cortina d'Ampezzo, Italien

Bästa skidorter Cortina dAmprez.jpg
Cortina d'Ampezzo, Italien © Expedia

Det är ett måste-besök för alla vinter aktiva semesterfirare. Den skidorten blev så populär efter 1956 Vinter-OS. Det som är intressantare är att staden bara ligger två timmar från Venedig. Vilket innebär att du kan besöka den på din väg till din skidort. Dessa platser är så vackra de var med i flera Hollywood-filmer.

Se till att Cortina d'Amprezzo är ditt nästa semestermål. Och om du letar efter billiga flygbiljetter till Italien, fick vi dig täckt !


Det är våra bästa val för de bästa skidorterna i Europa . Vilken skulle du vilja besöka?
This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Pavel Malisev

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top